Skip to content
My Blog

Waar vintage lampen kopen? Beroemde winkels in Europa en Latijns-Amerika

april 12, 2022

lampen behoren tot de elementen Ze mogen niet ontbreken in een huis die hun eigen vintage ruimte willen hebben en hoewel het soms wat werk kost om een ​​winkel te vinden die een gevarieerde catalogus van dit soort producten aanbiedt, zijn er meer winkels dan je denkt om hier een item als dit of een leuk cadeau te kopen maken.

Bijvoorbeeld in Bilbao, precies op het nummer 2 Bertendona-straat (tegenover het Campos Theater) is Retro Lámparas waar we kunnen kiezen uit een diverse catalogus van retro lampen maar ook authentieke lampen hebben oude lampen tegen verschillende prijzen. Het is zeker een aanrader winkel.

In Madrid vinden we Cinemaspop, een kleine winkel waar ze soms wat lVintage stijl lamp verbonden met de wereld van de cinema, maar als we in Madrid rechtstreeks in een zee van vintage producten willen duiken, mogen we een bezoek aan de vlooienmarkt niet missen waar we zeker een veelvoud aan voorstellen zullen vinden.

In Valencia, precies op nummer 3 van L’Hostal de Morella, in het hart van de wijk Carmen, bevindt zich Really Nice Things, een winkel die veel te bieden heeft Dingen met betrekking tot decoratievooral meubels. Naast hun uitgebreide catalogus bieden ze ook vintage decoratieve items en enkele van de meest originele lampen.

vintage lampen

Buiten Spanje kunnen we winkels zoeken in een stad die een vintage icoon is, Londen. Van Marylebone tot Piccadilly Circus, we zullen een groot aantal winkels vinden, elk met zijn eigen kenmerken, sommige alleen voor kleding, andere voor tweedehands goederen en andere voor een beetje van alles Cath Kidston of Brissi.

Als je niet te veel geld wilt uitgeven in Londen, gaat er niets boven winkelen Notting Hill of Portobello Market. In de talloze winkels en kraampjes vind je vast en zeker een bijzonder voorstel om mee naar huis te nemen en je vintage lamp te showen.

notting-hill-londen

gezien in >

Op nummer 4835 Avenida de Nicaragua in de wijk Buenos Aires van Palermo zeeeen winkel met een goede catalogus, waaronder de oude lampen onder vele andere producten van deze stijl.

In het gebied gevormd door Concepción Arenal, Martínez, Av. Dorrego en Av. Álvarez Thomas, Colegiale’s beperkte blok laten we het vieren vlooienmarkteen plek waar je bijna alles kunt vinden, vooral vintage producten, sommige van betere kwaliteit dan andere, maar het is allemaal een kwestie van onderzoek.

In Uruguay 3582 is er nog een bekende vintage winkel genaamd Vassily, misschien niet al te groot maar met een groot aantal vintage aanbiedingen, waaronder lampen, met de meest originele modellen en verschillende prijzen voor elk budget.