Skip to content
My Blog

Vintage decoratie voor bruiloften

april 13, 2022

Als trouwen deel uitmaakt van je toekomstplannen en je wilt de leiding hebben of op zijn minst verantwoordelijk zijn voor het verfraaien van de link en jij bent een van hen liefhebbers van vintage filosofie, Je zult niet kunnen stoppen met het lezen van dit artikel, want we bieden je drie ideeën om van de mooiste dag van je leven iets te maken dat je nog lang zult herinneren.

Victoriaans is vintage Daarom, de Pastel, turkoois en andere zachte kleuren ze worden sterk aanbevolen. Behang, meubels van ad hoc tonen, gaas, enz. Dit zijn zeer goede opties. Kan niet fout gaan met de Victoriaanse stijl Thee en traditioneel gebak of gebak net voor het avondeten. Op elke gastentafel kun je een mooi middelpunt plaatsen en kaarsen, maar ook rozenblaadjes, je zult zeker een ongekende sfeer kunnen creëren.

vintage bruiloft

gezien in >

Als je het niet zo pompeus wilt, kun je kiezen voor iets moderners, ook al is het voor ons zo ver terug in de tijd. Decor uit de jaren 20 kan verrassen te allen tijde. Kristallen, gouden en zwarte gordijnen, punch bowls, lage vazen ​​met lelies, gardenia’s of orchideeën kunnen ook zeer interessante decoratieve alternatieven zijn.

De derde suggestie is: Ik speel met zwarte en witte kleuren speelt ook met crème en beige kleuren. Crème bekleding of tafelkleden zien er bijvoorbeeld goed uit, zowel op stoelen voor gasten als op tafels, in contrast met de zwarte kleur van servetten of andere decoratieve elementen.

oosten- Hollywood-stemming Het kan ook worden bekroond door een band van muzikanten die live spelen, in de stijl van een bigband zoals die op de grote Hollywood-feesten van het midden van de eerste helft van de 20e eeuw.

Vintage trouwwiel

gezien in >

Zij zijn vol vintage ideeën degenen die voor die speciale dag kunnen worden gegooid, misschien een van deze, een combinatie van alles of een ander goed idee ja, zonder een auto te vergeten speciaal voor deze gelegenheid. U kunt toch zeker een omgeving creëren die het huwelijk van belangrijke mensen waardig is.