Skip to content
My Blog

Photocall vintage of retro: geniet van de foto’s van uw evenement

april 11, 2022

Retro mode slaat hard aan en wordt steeds vaker gebruikt in meer gelegenheden en formaten. In dit artikel zullen we het hebben over die Vintage of retro fotohokje. We leggen het hieronder uit.

De foto-op is een kamer of plaats die is toegewezen als onderdeel van de viering van een evenement waar beroemdheden of deelnemers een paar minuten stoppen om foto’s te maken. Dat Het belangrijkste doel van de fotosessie is het versterken van de merkpromotie wiens namen en logo’s op de achtergrond van de fotosessie worden weergegeven. Foto’s die in de hoek van de foto worden gemaakt, krijgen over het algemeen meer views en shares.

Je bent vast wel eens op een bruiloft geweest en hebt de beroemde photo op of photobooth in een hoek gezien, waar de gasten en de pasgetrouwden een paar foto’s maken. Je hebt het vast ook wel eens gezien tijdens een evenement op tv, bekende mensen of beroemdheden komen langs en er worden foto’s gemaakt tijdens een fotosessie.

Maar daar moet je niet voor vallen Misvatting door te denken dat foto’s alleen van toepassing zijn op beroemdheden. Commerciële evenementen zien ook een groeiende trend om een ​​fotogebied aan te wijzen waar bezoekers van het evenement foto’s kunnen maken met een muurschildering op de achtergrond met de logo’s van het organiserende bedrijf en sponsors/werknemers.

Photocall Vintage Wat is het en hoe wordt het gemaakt?

Een vintage foto-op is er een die elementen uit specifieke jaren van de oudheid gebruikt in de decoratie. Dit is een goede manier om je te onderscheiden van andere ontwerpen voor fotohokjes. Enkele van de klassieke elementen die worden gebruikt in retro-foto’s zijn:

  • Retro busjes of caravans
  • Vintage of klassieke meubels
  • Oude fotolijsten, polaroidfoto’s
  • Periode deuren en ramen
  • Het wordt steeds modieuzer om eetstokjes te gebruiken met tekeningen van snorren, hoeden, schildpadbrillen, kortom vintage mode-elementen.

Het voordeel van vintage foto’s is dat als de gasten van je evenement mensen ouder dan 30 zijn, de inrichting van je foto een retro gevoel zal geven, waardoor de aanwezigen nostalgie krijgen, een emotie die altijd zal worden herinnerd. Met deze manier om selfies te maken op feestjes, is er een betere hoek van het feest om een ​​selfie te maken dan de foto.

Als je op zoek bent naar een vintage foto op je volgende evenement, raad ik je aan om naar andere ontwerpen te kijken voor inspiratie, en het internet biedt ons daar volop mogelijkheden voor. We hebben verschillende sites bezocht die gewijd zijn aan de online verkoop van de beroemde retro-foto’s. Wij verwijzen u naar een van de beste naar onze smaak en dat heeft uitstekende foto-ontwerpen om u te inspireren.

Zie je, retrodecoratie is niet alleen voor ons huis. We kunnen het ook buiten de grenzen van onze huizen toepassen. Wanneer we een onvergetelijk persoonlijk of professioneel evenement willen organiseren, kan een vintage of retro foto een goede keuze zijn.