Skip to content
My Blog

Urban fashion met een vintage feel

april 11, 2022

Houd je van stadsmode? Houd je van vintage of retro mode? Ben je op zoek naar nieuwe kleding die je een creatieve nieuwe look met veel persoonlijkheid geeft? Nou, als je antwoord ja is, nodig ik je uit om ons volgende artikel te lezen waar we erover zullen praten het vlaggenschip van vintage urban fashion. Ben je geïnteresseerd? Klink je goed? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Wat is stadsmode?

Urban fashion of streetwear verwijst naar kleding die zich richt op het dagelijks leven in de stad, op straat. Het is zeer comfortabele en functionele kleding. Het zijn over het algemeen geen kledingstukken met zeer opvallende patronen.

We hebben ook een gelijkaardige naam namelijk straatmode. In dit geval hebben we het over kleding en schoenen gericht op het jonge publiek.

Binnen urban fashion zijn er verschillende subcategorieën. Een ervan wordt steeds belangrijker Vintage of retro modewiens kleding doet denken aan de stijlen van de afgelopen decennia, zoals de jaren 60, 70 en 80.

Onze selectie urban vintage fashion kleding

Hier zijn enkele suggesties voor retro- en stadskleding die trending zijn:

  • Converse sneakers zijn een retro en urban modeklassieker. Het Chuck Taylor-model is een vintage mode-icoon
  • Witte sneakers van Adidas uit de jaren 80 met de 3 blauwe of groene strepen is het ook een klassieker. Ze zijn ook heel goed te combineren met elk kledingstuk.
  • Luide kleuren zijn de focus van street fashion. Alle kleding die je hebt Goud, roze, fosfor en neonkleur maakt een trend.
  • Retro sportkleding Het is een stijl van stedelijke mode die ook hard toeslaat. Het is ook een zeer comfortabel kledingstuk om te dragen.
  • Het gebruik van goed zichtbare logo’s op kleding Dit is een andere zeer populaire rage. Klassieke logo’s zoals Adidas, Nike, Puma, New Balance geven ons een zeer retro en klassieke uitstraling. Sweatshirts met een effen kleurlogo zijn bijvoorbeeld een zeer populaire en aanbevolen stijl.

Hoge sneakers in vintage stijl

Waar kun je stedelijke vintage kleding en schoenen kopen?

Zoals gebruikelijk op onze blog, willen we je geweldige plaatsen aanbevelen om de producten te kopen die we in onze inhoud beoordelen. In dit geval , Voer sneakers in Een online winkel gespecialiseerd in urban kleding en schoenen, met een goede selectie retro-stijl kleding.

We raden aan om in een online winkel te kopen omdat we toegang hebben tot een grotere productcatalogus, toegang hebben tot promoties en interessante aanbiedingen, en de meningen kunnen zien van andere gebruikers die het product dat we willen hebben gekocht. Daarnaast zijn er steeds meer online kledingwinkels met een categorie die alleen is gewijd aan vintage of retro kleding. Allemaal in ons voordeel voor deze aankoop.

Stedelijke stijl zal ongetwijfeld een trend zijn die nooit zal uitsterven.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Stedelijke mode in vintage stijlen diende als een gids of inspiratie om nieuwe ideeën te vinden om je aan te kleden door deze prachtige modetrend toe te passen. Tot snel in de volgende blogposts