Skip to content
My Blog

De nieuwste mode in kinderschoenen

april 10, 2022

Ben je op zoek naar een nieuw paar schoenen voor je kind? Wilt u de beste modellen kinderschoenen hebben? Als je een van deze twee vragen met ja hebt beantwoord, nodigen we je uit om ons volgende artikel te lezen waarin we het je zullen vertellen Wat zijn de modetrends in kinderschoenen voor baby’s, jongens en meisjes?. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Laten we eens kijken naar de meest modieuze soorten kinderschoenen

Schoolschoenen voor jongens

Dit zijn de meest gewilde op de markt. Hier is de prioriteit dat ze zijn zeer comfortabele en resistente schoenen.

Onder de modellen schoolschoenen voor jongens raden we het volgende aan:

 • Zwarte schoen zonder veters
 • Zwarte schoen met dubbele sluiting
 • Schoenen met versterkte spikes

baby schoentjes

De markttrend wijst op wat wordt genoemd babyvriendelijke schoenen Dit zijn de modellen kinderschoenen die de juiste ontwikkeling van de voetjes van de kleintjes respecteren. Ze hebben meestal een dunne zool met dezelfde kenmerken aan de voor- en achterkant. Enkele modellen die we u aanraden te kopen:

 • Unisex-modellen (perfect om te delen tussen broers en zussen van verschillende geslachten)
 • Zachte sneakers
 • Leren laarzen met zijelastiek
 • Speciale babyschoentjes voor de eerste stapjes
 • Sokken met zolen voor de eerste stapjes van je baby

Mary Jane schoenen voor meisjes

Omdat we van vintage of retro-esthetiek houden, kunnen we er niets van weglaten de meest klassieke modellen meisjesschoenen. We hebben het over de beroemde Mary Jane schoenen. Het is een type schoen dat wordt gekenmerkt door een lage hak van leer of leer en een kenmerkend bandje dat langs de wreef gestrikt kan worden.

Het is een soort van Meisjesschoenen die nooit uit de mode raken. Dit model dateert uit 1939. Ze worden over het algemeen meer gebruikt voor ceremonies en evenementen, hoewel er veel modellen zijn voor meer informele gelegenheden. Dit type kinderschoenen heeft een heel schattig en onschuldig esthetisch. Er zijn ook modellen voor kinderen.

Waterschoenen voor kinderen

Nog een klassiek model dat nooit uit de mode raakt. De meest populaire modellen zijn:

 • Het nautische canvasmodel in felle kleuren zoals groen of blauw
 • Het nautische model van Timberland
 • De bootschoen zonder veters

We raden aan om bootschoenen bij je te kopen hoogwaardige materialen zoals nubuck, suède, linnen of nappaleer.

Volgens recente studies 45% van de ouders koopt regelmatig schoenen voor hun kinderen tussen 3 en 6 maanden. In vergelijking met andere schoenleeftijdsgroepen is dit een zeer hoge waarde. Om deze reden is het belangrijk om het meest modieuze type schoenen te kennen om een ​​effectievere aankoop te doen.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond de laatste mode in kinderschoenen. Ik hoop dat het nuttig voor je was om te weten welke modellen schoenen voor jongens, meisjes en baby’s het meest dragen. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts