Skip to content
My Blog

Adidas Yung 1, de schoenen die in de jaren 90 lopen

april 13, 2022

wat is mode? cyclisch Het is geen geheim. Dat broek grootbedrukte shirts en trainingspakken uit aanraken maakte plaats voor een trend die strakke broek en de Basis t-shirts alles gericht gids. Het is echter niet alleen de kleding die is veranderd, maar ook de omvang van de schoen Het wordt ook sterk beïnvloed door de trends die gepaard gaan met de transformatie van de mode-industrie.

Dat schoenen grootuit val alleen maar en waar, boven de esthetiek, de Comfortmaakte plaats voor veel slankere silhouetten waar esthetiek voorrang kreeg op al het andere.

Mode in sportschoenen

Maar net toen we dachten dat alle mode op sterven na dood was, dook een trend rechtstreeks uit de jaren ’90 weer op. Veel ruwere en dikkere vormen, alsof we weer in de mode zijn de jaren 90begon op de markt te komen als geen ander silhouet dat we in lange tijd hadden gezien.

Het belangrijkste Merken uit Mode van sector, niet alleen op het gebied van sportschoenen, maar in de mode in het algemeen, naderde een steeds succesvollere en populaire trend. Sinds enkele jaren kunnen we zien hoe sommige van de de meeste elite ontwerpers de wereld als Alexander Wang, kanye westof merken van het soort Balenciagahebben geaccepteerd dikke sneakers als een van de sterproducten in de catalogus. En natuurlijk in een van zijn meest gewilde producten.

Ook sportmerken over de hele wereld wilden deze trend niet missen. Zozeer zelfs dat enkele van de grootste wereldwijde merken, zoals Nike, Adidas is POEMAhebben onder andere besloten een hoog percentage van hun nieuwste releases in te zetten op een sterkere aanwezigheid in deze sector.

Als het echter nodig is om een ​​merk in de kijker te zetten dat zijn werk altijd beter doet, is dit ongetwijfeld het geval Adidas. Dat handtekening Duits Het is al jaren een pionier in de markt als het gaat om het oppikken en zelfs starten van nieuwe trends. Innovatief en grensverleggend in de natuur, adidas is altijd gekenmerkt door een constante zoektocht naar de nieuwste innovatie, waardoor atleten het product met de nodige innovatie kunnen krijgen om hun doelen te bereiken.

de mode van gedrongen schoenenook wel vader pantoffels genoemd vader schoenenkon niet inherent blijven aan deze trendverandering die de samenleving doormaakt.

Een van de stersilhouetten die deze trend het beste illustreren, is de Adidas Jong a. We zagen haar voor het eerst in de Modeweek Parijs 2018 onofficieel. En sindsdien is de hele sportschoenenindustrie niet gestopt met aandacht te schenken aan deze nieuwe beweging van adidas.
Een tot nu toe onbekend silhouet.

90s sneakers

Geschiedenis van de Adidas Yung 1

Je moet terug naar de jaren 90 om de oorsprong van de adidas Yung-1. Op een historisch moment toen de handtekening Duits was ondergedompeld Onderzoek van het eindproduct waarmee zijn atleten hun doelen kunnen bereiken, in 97 onder de naam Valk dorpadidas presenteerde zijn innovatie.

De atleten van het merk die trainden in Herzogenaurachze moesten elkaar kruisen voordat ze naar elke oefening gingen Falcon Villageeen stad in de buurt van het hoofdkwartier van Adidas.

Het ontwerpteam van het bedrijf dacht dat het een goed idee zou zijn om dit silhouet te noemen naar de stad waar ze elke dag doorheen kwamen, maar met een kleine aanpassing. Op deze manier de adidas Falcon Village begon zijn reis op de markt.

Adidas sneakers uit de jaren 90

Indien meer dan 20 jaar Sinds we dit zagen adidas Falcon Village op de markt, Adidas Hij besloot in te spelen op de groeiende trend naar ruime silhouetten om een ​​van de meest populaire schoenen van die tijd te redden.

Adidas Hij kon perfect interpreteren groei tendens rond ruime silhouetten en lanceert een silhouet dat perfect past bij de groeiende trend in de markt. Dat grote schoenen Ze zijn er om te blijven, waardoor deze mode een van de meest productieve trends van de afgelopen jaren is.