Skip to content
My Blog

Hoe maak je een vintage kaart voor het evenement van vandaag

april 11, 2022

Hoewel we tegenwoordig een oneindig aantal van de meest futuristische ontwerpen beschikbaar hebben voor bijna alles, geven velen nog steeds de voorkeur aan het gebruikelijke, het klassieke en vooral het vintage.
Deze beweging is al een tijdje bij ons en blijft ons verbazen omdat steeds meer mensen zo zijn Referentie vintage stijlen om je huis te decoreren, om je eigen stijl te markeren op het gebied van kleding en accessoires, of ook om iets speciaals te creëren als een uitnodigingskaart voor elk type evenement.

Waar moet je op letten bij een goede vintage kaart?

Veel dingen kunnen worden gedaan door Maak ze met de hand op oud papier, dat zou een waar genoegen zijn. Dit kan een van de duurste manieren zijn, niet alleen in termen van geld, maar ook in termen van tijd.

Hoe maak je een vintage kaart voor het evenement van vandaag

gezien in >

Een andere optie is om te doen fotopapier gebruiken ongebruikt, bijvoorbeeld in Kodak- of Ilford-stijl, en waarop je een soort marker kunt gebruiken en de uitnodiging zelf kunt ontwerpen met vintage letters, veel pulse en focus, waardoor elk papier een klein kunstwerkje wordt.

Als het een grote investering van geld en tijd met zich meebrengt, kun je het digitaal doen, via het web verzenden of later afdrukken, je moet alleen een goed ontwerp hebben en je fantasie gebruiken om je foto’s van een lange tijd te kunnen gebruiken geleden of van onze ouders of zelfs grootouders.

Een achtergrond met de textuur van oud papier, een kant, wat pin-up patronen, een silhouet, brokaten, bloemen, Dessins, hout, balustrades… er zijn zoveel alternatieven dat we momenteel niet alleen een kaart voor een evenement moeten maken maar ook een poster, flyer, visitekaartje of iets anders dat in je opkomt.

Om het veel origineler te maken, kan de kaart door ons worden gesneden of gesneden om het de gewenste vorm te geven, afhankelijk van het evenement dat we gaan vieren. Als het iets met cinema te maken heeft, kun je een camera zoals die uit de jaren 50 en 60 uitsnijden, de handheld camera’s.

Aan de andere kant, als het iets muzikaal gaat worden, kan het silhouet van een microfoon zoals die van Elvis Presley een van de vele opties zijn. We hoeven alleen maar even te pauzeren en het zal zeker niet lang meer duren voordat we genoeg ideeën hebben om in echte vintage stijl uit te voeren. Je durft?