Skip to content
My Blog

Galajurken geïnspireerd op wandtapijten uit de jaren 70

april 11, 2022

Ben je op zoek naar jurken voor een bruiloft? Ben je op zoek naar een ander en creatief model? Houd je van vintage of retro-esthetiek? Nou, als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, raden we je aan om ons volgende artikel te lezen waarin we het gaan hebben over een Super stijlvolle collectie feestjurken geïnspireerd op wandtapijten uit de jaren 70 Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

Vintage mode Het heeft vele sectoren bereikt. Naast de decoratiewereld is het ook beschikbaar in de modewereld. Steeds meer kledingwinkels hebben een catalogus met collecties gerelateerd aan vintage of retro esthetiek

Bij deze gelegenheid willen we u aanraden om de nieuwste collectie van ontwerper Nicolás Montenegro te bekijken, die ook Minerva Portillo en Rossy de Palma als modellen heeft.

Haar nieuwe collectie richt zich op avondjurken. Het ontwerp is gebaseerd op de Behang dat populair werd in de jaren 70.

Volgens een recent interview met de ontwerper werd zijn idee voor deze collectie beïnvloed door zijn jeugdherinneringen aan Libanese wandtapijten.

Onder de kleuren die opvallen in uw collectie, hebben we: zwart, bruin, beige en oranje. Uiteindelijk is het een combinatie van zonsopgang-, zonsondergang- en schemernederzettingen in de Sahara.

De modellen omvatten: lange jurken, jassen, broeken, blouses, tassen, accessoires.

Ik vind dit idee om de wereld van decoratie te verbinden met de catwalk briljant. Neem een ​​van de belangrijkste decoratieve elementen uit de jaren 70 en integreer deze in een jurk.

Deze jonge Spaanse ontwerper heeft een revolutie teweeggebracht in de wereld van avondjurken. Hij heeft beroemde artiesten zoals kleding in zijn cv Beyoncé, Kylie Minogue, Madonna en Rosalia, onder meer.

Nu de gevallen van Covid afnemen, zullen we stilaan genieten van evenementen en vieringen waar we deze prachtige jurken kunnen dragen.

Retro of vintage mode probeert de ontwerpen te imiteren die de afgelopen decennia beroemd zijn geworden, voornamelijk in de jaren 50, 60, 70 en 80, door karakteristieke elementen van deze tijdperken te nemen en deze te combineren met de huidige kwaliteitsmaterialen om deze retro of klassieker te creëren. de markt zo gewild.

De vintage esthetiek geeft een meer elegante en verfijnde stijl.

Mode is het beste hulpmiddel om ons te helpen dromen. – Giorgio Armani.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Galajurken geïnspireerd op wandtapijten uit de jaren 70 en het was nuttig om meer te weten te komen over deze interessante en stijlvolle kledingcollectie. Tot snel in de volgende blogposts