Skip to content
My Blog

Altijd trendy vintage mode en accessoires

november 16, 2022

Hou je van de modewereld? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor je look? Hou je van vintage of retro esthetiek? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, nodigen we je uit om ons volgende artikel te lezen waarin we uitblinken Collectie kledingaccessoires geïnspireerd op vintage mode die nu in de mode zijn. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

honkbal jassen

Een kledingstuk dat erg in de mode is onder jongeren Baseballjacks in Amerikaanse stijl. Voor zowel mannen als vrouwen zijn deze schattige modieuze honkbalschoenen een perfecte keuze voor casual sportieve lookt.

Deze jassen bootsen typisch Amerikaanse kleding na met felle kleuren, grote letters en logo’s van het honkbalteam.

schoudertas

In deze categorie tassen hebben we veel modellen om uit te kiezen, een van de meest gevraagde is het model van schoudertas. Ze zijn erg handig om veel spullen in op te bergen en zijn heel goed te combineren met elke look. Deze tas is voor zowel dames als heren.

Als jij een van die mensen bent die graag een tablet of laptop in hun tas meeneemt, dan is dit model iets voor jou. Het is zeer comfortabel om te dragen. Als het om kleuren gaat, zijn bruin en grijs het populairst. U kunt kiezen voor gedurfdere kleuren zoals oranje of smaragdgroen of flessengroen

sjaals

Sjaals zijn een ander accessoire om te overwegen als je van de vintage esthetiek houdt. Beide Sjaals voor dames en heren. Deze prachtige aanvulling stelt ons in staat om verschillende combinaties van looks te creëren en is ook een aanvulling die onze nek beschermt tegen de winterkou.

We raden modellen aan die pastelkleuren combineren, modellen met bloemmotieven en prints met geometrische figuren. Ze bieden allemaal een mooie retro-esthetiek.

wijde broek

Dit type broek kan van binnen ingelijst worden hippie mode, is een kledingstuk geworden waar zowel vrouwen als mannen veel vraag naar hebben. Lichte kleuren gecombineerd met patronen van ronde vormen, stippen en bloemen zorgen meestal voor een zeer interessante etnische look.

We kunnen zeggen dat hippiemode, net als vintage, tijdloos is en nooit uit de mode raakt.

Op zoek naar inspiratie voor vintage mode

We raden u aan op internet te zoeken naar foto’s van beroemde artiesten zoals kate perry, Audrey Hepburn, Monique Bellucci, Dita von Tees en Scarlet Johansson die meestal vintage looks dragen met accessoires en accessoires die als inspiratie kunnen dienen.

U kunt ook lopen Het sociale netwerk van Pinterest en voer de zin “vintage accessoires” in de zoekmachine in om toegang te krijgen tot honderden afbeeldingen om u te inspireren.

Ann Taylor: “Het belangrijkste aan aankleden is glimlachen”

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Vintage kledingaccessoires die altijd in de mode zijn. Ik hoop dat je het nuttig vond om nieuwe items te vinden die bij je look passen.

Blijf bladeren door onze Poort in vintage stijl om meer modetips te zien.

Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts 🙂