Skip to content
My Blog

Actuele tassen die oude trends imiteren

april 13, 2022

Houd je van de modewereld? Hou je van accessoires om je look compleet te maken? Bent u op zoek naar een tasmodel dat u elegantie en verfijning geeft? Houd je van de vintage stijl? Welnu, als je antwoord ja is, nodigen we je uit om ons volgende artikel te lezen waar we het zullen hebben over “Actuele tassen die de trends van vroeger imiteren“Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp? Laten we hieronder eens nader kijken…

Tassen en schoenen worden door veel experts beschouwd als de meest populaire modeaccessoires. Daarom zeggen velen dat de tas goed te combineren is met schoenen.

We hebben verschillende soorten en verschillende modellen tassen. In recente jaren De vintage stijl heeft veel aan kracht gewonnen. Sommige gerenommeerde bedrijven hebben hun eigen collecties gemaakt op basis van oude modellen en retro-ontwerpen.

De belangrijkste merken die zich positioneren in dit soort tassen zijn:

 • Louis Vutton handtassen
 • Anekke tassen
 • fossiel
 • Leeuw
 • gucci
 • Jimmy Choo
 • Levi’s

Zowel mid-range als luxe tassen hebben hun collecties uitgebracht met een vintage of retro look.

Vintage tassen proberen ontwerpen na te bootsen die populair werden in de jaren 50 en 60.. Het zijn big bags, met zeer elegante en zeer combineerbare designs.

We raden op onze blog altijd aan om websites te bezoeken voor ideeën en inspiratie. In dit geval raden we je aan om de Premiere your bag-pagina te bezoeken, die een zeer brede catalogus biedt met tassen met retro-design.

Voorbeelden van vintage tassen die je kunt krijgen

Enkele vintage tasideeën die je kunt kopen

 • zoek er een Tas in typische vintage kleuren: Bruin, beige, lichtblauw, lichtroze, crème, lichtgroen. Pastelkleuren zijn de tinten die het meest worden geassocieerd met de retrowereld.
 • Tassen met geometrische patronen zijn ook nauw verbonden met de vintage-esthetiek.
 • Tassen met bloemen of natuurlijke patronen is de afgelopen jaren erg belangrijk geworden
 • schoudertas Het zijn tassen met een vintage tintje en erg handig voor degenen onder ons die graag elektronische apparaten, agenda’s, enz.

Waar kun je je volgende vintage tas kopen?

Ons advies is gericht op inkopen een online winkel gespecialiseerd in handtassen dat ik een categorie heb voor vintage of retro tassen. Het voordeel van het kopen van dit soort modeartikelen op e-commerce is dat je met één klik een groot aantal producten kunt zien en vergelijken. In een online winkel zie je doorgaans meer tassen dan in een fysieke winkel.

Een ander groot voordeel van online winkels is dat je de meningen of beoordelingen kunt zien van andere gebruikers die tassen hebben gekocht. Zo heb je een beter idee van het item dat je wilt hebben.

Een tas is een accessoire dat veel zegt over de persoonlijkheid van de drager.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Actuele tassen die oude trends imiterenen het was handig om nieuwe modellen tassen te kennen die heel goed bij je looks passen. Tot snel in de volgende blogposts