Skip to content
My Blog

Welke tenten gebruikt een glamping?

april 10, 2022

Plan je een korte vakantie midden in de natuur? hou je van kamperen Wil je in de watten gelegd worden? Nou, als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, raden we je aan ons volgende artikel te lezen, waar we zullen praten over luxe tenten als alternatief voor dit soort toeristisch en recreatief avontuur. Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Wat is glamperen?

Het eerste is om heel duidelijk te zijn over dit nieuwe concept dat we overal zijn gaan lezen. Glamping is de activiteit van kamperen waarbij gebruik wordt gemaakt van elementen die meer comfort bieden en de typische luxe nabootsen die we in ons eigen huis zouden hebben.. In de afgelopen jaren heeft het zich ontwikkeld tot een trend in de wereld van vrije tijd en avontuur. Bovendien heeft de door het coronavirus veroorzaakte gezondheidscrisis de opkomst van deze interessante sector verder aangewakkerd.

De belangrijkste voordelen van glamping Dit geeft ons meer comfort en een betere ervaring op onze camping. Een ander groot voordeel is de wet van de minste inspanning. Als we een tent huren of kopen, is alles bijna gemonteerd.

Glamping combineert het idee van om in een luxe 5-sterrenhotel te zijn in een prachtige hoek van de natuur.

Glamoureuze tenten

Het belangrijkste element van glamping is de tent en zijn accessoires.

De belangrijkste kenmerken van glamping-tenten in het algemeen zijn:

 • Dit soort tenten zijn veel groter dan de typische tent. wat we in gedachten hebben
 • Sommige tenten hebben 2 verdiepingen of verdiepingen
 • De levensduur van deze tenten is vrij lang.
 • Ze hebben hun supercomfortabele privébadkamers
 • de bedden zijn zeer comfortabel
 • Sommige modellen hebben een terrasgedeelte om een ​​houten eettafel of hangmat te plaatsen
 • Sommige komen met een zeer aantrekkelijke rustieke decoratieve vintage esthetiek

Waar koop je je tenten in glampingstijl?

Zoals gebruikelijk op onze blog, bevelen we graag websites aan die verband houden met de producten en diensten die we in onze inhoud beoordelen. Bij deze gelegenheid willen wij u uitnodigen om de website van tiendaoutstanding.es te bezoeken, een van de beste leveranciers van luxe safaritenten en compleet ingerichte lodgetenten.

Ze hebben verschillende soorten tenten te koop: groot of klein, luxe of basic, met of zonder glijbaan, een uitschuifbaar bed of misschien een extra verdieping.. De tenten hebben een levensduur van meer dan 10 jaar.

De tentmodellen die we het leukst vonden op hun website, die een retro-vintage esthetiek hebben, zijn:

 • De houten safaritent
 • De model safari cottage tent
 • De Range Lodge-tent
 • De Rodge Lodge tent met terras inbegrepen

Ik raad aan om de foto’s van elk model te bekijken om een ​​beter idee te krijgen van wat ze hebben en hoe ze zijn ingericht.

Veel spannende verhalen beginnen met… “vorig voorjaar, toen ik ging kamperen…”

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Welke tenten gebruikt een glamping? en het was nuttig om meer te weten over dit aantrekkelijke vrijetijdsidee om comfortabeler in contact te zijn met de natuur. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts.