Skip to content
My Blog

Vintage feest thuis met vrienden

april 11, 2022

wil je er een maken? Verzamelen van vrienden in vintage of retro stijl? Wel, we raden je aan ons volgende artikel te lezen, waarin we je wat ideeën en tips geven om een ​​sfeervol samenzijn met je vrienden en familie te organiseren en er een vintage tintje aan te geven. Ben je geïnteresseerd? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Nostalgie: een ideaal onderwerp voor ontmoetingen met vrienden

Er is één thema dat mensen over het algemeen erg leuk vinden: retro, vintage, herinneringen aan het verleden. Nostalgie is een zeer sterke emotie die we kunnen delen met onze vrienden en familie. We zullen zien hoe we een uitstekende vergadering kunnen organiseren met een vintage of retro-thema. Hier zijn enkele tips die u al kunt toepassen.

Een goede lijst met muziek uit de jaren 80 en 90 mag niet ontbreken

Muziek is een super belangrijk ingrediënt op feesten en bijeenkomsten. Schakel in dit geval uw favoriete luidspreker in en sluit deze aan op een afspeellijst met Spotify-nummers in retrostijl. Op dit platform vind je alle muzieksmaken en alle tijdperken. We nodigen je ook uit om je eigen lijst met nummers te maken waarvan je denkt dat je gasten ze leuk zullen vinden.

Hier laten we je een lijst met Spotify-nummers in retrostijl achter

lijst met klassieke muziek

Populaire bordspellen uit de jaren 80 en 90

Bordspellen zijn zeker een gok op elke bijeenkomst. Er zijn zeer oude bordspellen die vandaag de dag nog steeds de bestsellers zijn. Hier is onze persoonlijke aanbevelingslijst:

  • Monopoly: Je hebt van de klassieke versie tot de themaversies
  • RISICO: het beste oorlogsstrategiespel. Een aanrader voor lange vergaderingen
  • vervagen: Dit woordbouwspel is een klassieker aller tijden
  • Kerkers en draken: een klassieker voor meer geek gamers. De beste RPG.

Plus een goede maaltijd

Natuurlijk mag het gastronomische gedeelte niet ontbreken. In dit geval We raden aan om thuis eten te bestellen. Het is het handigst en efficiëntst om vrienden te ontmoeten.

Goede hamburgers zijn een gerecht dat niet faalt, het is een gerecht waar iedereen van houdt. Daarnaast raden we aan: Goede hamburgersdat ziet er erg retro uit. Bestel hem gewoon bij Just Eat

hamburger de goede burger?

Speel retro trivia met Kahoot

Wat is er beter dan een interactief spel om te zien wie de dingen uit de jaren 80 en 90 het beste kent

Om dit soort spellen te spelen, raden we de online tool Kahoot aan. Het is een gratis internetplatform dat u op uw telefoon installeert en waar u Vraag- en antwoordspellen over verschillende onderwerpenja Natuurlijk komt het onderwerp “Herinneringen aan de jaren 80 en 90” aan bod. We raden je aan deze spellen te activeren en ze individueel of in teamverband met je gasten te spelen. Lachen is gegarandeerd.

Retro Karaoke

U kunt uw eigen samenstellen Karaoke thuis met klassieke liedjes. Er zijn verschillende programma’s op internet die je kunt downloaden en je eigen karaoke kunt opzetten. Je kunt zelfs zoeken naar karaoke-nummers op YouTube, waar songteksten en achtergrondmuziek verschijnen, zodat je kunt meezingen alsof je op een karaoke-plek bent. Je moet een microfoon en een kleine luidspreker installeren en je hebt je studio ingericht.

retro videogames

Als je gasten van videogames houden, kun je ervoor kiezen Zoek op internet naar emulators voor oude videogames. Je kunt websites krijgen waar je de klassiekers kunt spelen Atari-spellen uit de jaren 80 en computerspellen uit de jaren 90.

oude videospelletjes

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Vintage feest thuis met vrienden» en het was nuttig voor u om ideeën op te doen om uw vergaderingen op te fleuren. Tot snel in de volgende blogposts