Skip to content
My Blog

Lees meer over stalen zwembaden

april 13, 2022

De lente en zomer komen eraan en dat rijmt met mooi weer en een duik in het zwembad. In dit artikel gaan we het hebben over een type zwembad dat je in de tuin van je huis kunt plaatsen, zoals een zwembad stalen bak.

Laten we meer te weten komen over dit interessante hobbyaccessoire. We gaan er heen.

Niet iedereen woont in een urbanisatie waar een zwembad is. Daarom willen steeds meer gezinnen een ontspanningsruimte in hun eigen huis. Zwembad kan een zeer interessante oplossing zijn.

Elke zomer geven steeds meer gezinnen de voorkeur aan een vrijstaand buizen-, stalen of houten zwembad voor buiten.

Wat zijn stalen zwembaden?

Stalen zwembaden of metalen zwembaden zijn zwembaden die meestal in een buitenruimte van ons huis (tuin) worden geplaatst. Dit kunnen afneembare zwembaden of begraven zwembaden zijn.

Ik laat je een link achter naar een pagina waar je foto’s kunt zien van verschillende modellen van één Stalen zwembad.

Deze bekkens zijn gemaakt van plaatstaal. In tegenstelling tot andere materialen zoals hout of PVC is staal een sterker materiaal met een langere levensduur.

Stalen zwembaden krijgen een grote structurele sterkte zodra het zwembad is gevuld met water. nog een van de groten Voordelen van het staalmateriaal: In vergelijking met andere materialen is dit type zwembad beter bestand tegen lage temperaturen tijdens het winterseizoen. Als u in een koude regio woont, gaat dit zwembad langer mee en is het in betere staat.

Verhoogde of afneembare zwembaden zijn eindelijk een trend in ons land (in de VS en Europa is er een grote cultuur met dit type zwembad).

Een belangrijk feit om in gedachten te houden, stalen zwembaden gaan meer dan 12 jaar mee als ze het hele jaar door worden gemonteerd en je hebt geen licenties of vergunningen nodig omdat ze demontabel zijn.

Ze kunnen zelfs in een huis aan zee worden gemonteerd.

Om u een beter idee te geven van de populariteit van dit type zwembad, zal ik u vertellen dat, volgens de Google Spanje-zoekmachine, de uitdrukking “stalen zwembaden” eenNAS 880 zoekopdrachten per maand. Gezien de specificiteit van dit product in de zwembadsector is dit een hoge waarde.

Vormen, stijl en afmetingen van stalen zwembaden

De vormen en afmetingen van stalen zwembaden zijn over het algemeen rond en buisvormig (waardoor het ruimtegebruik wordt geoptimaliseerd).

Voor zover maatregelen mogelijk zijn van 3 meter tot 6 meter Diameter.

Stalen zwembaden bevatten meestal trappen en zandfilters.

De prijs is afhankelijk van veel factoren, maar ligt meestal rond de 300 euro. Uiteindelijk is het een investering die zich na verloop van tijd comfortabel terugbetaalt.

Stalen zwembaden die passen bij de vintage inrichting van onze tuin

Als je bang bent dat een stalen zwembad niet past bij de vintage of retrostijl van je tuin, dan kan ik je vertellen dat het probleem is opgelost.

Op de markt kun je stalen zwembaden met buitendecoratie krijgen in verschillende stijlen, zoals:

  • Ontwerp in steenstijl
  • Ontwerp in etnische stijl
  • Ontwerp in muurstijl
  • Ontwerp in rotstuinstijl
  • Ontwerp in houtstijl

Al deze stijlen passen heel goed bij buitendecoratie Vintage of retro stijl.

—————

Ik hoop dat dit artikel op de stalen bak en meer bewust worden van de voordelen van het gebruik van dit type zwembad als recreatief alternatief voor uw huis.