Skip to content
My Blog

Ideeën voor jouw vintage look voor vrouwen dit voorjaar

april 10, 2022

De lente komt eraan en daarmee ook een verandering in garderobe en kledingstijl. In dit artikel willen we aanbevelen Enkele tips die je kunt toepassen om je heel comfortabel te kleden en krijg een schattige outfit voor dit seizoen. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Laten we hieronder eens nader kijken:

lange lentejurken

Het is de laatste jaren erg modieus geworden lange jurken voor de lente. Een rok met deze eigenschappen combineren met leuke sandalen, enkellaarsjes of witte sneakers is een echte aanrader.

Onze suggesties voor lange rokken zijn: modellen met bloemenprints, stippen, afbeeldingen of hele felle kleuren.

lange lentejurken

Semi-permanente nagellak

De nagels van onze handen en voeten zijn ook een belangrijk element om te overwegen. Semi-permanente nagellak is de laatste jaren erg in de mode.

De voordelen van dit type lak voor onze nagels Het is zodanig dat de kleur en helderheid ongeveer 3 weken behouden kunnen blijven. Zo investeren we minder tijd en is het op de lange termijn winstgevender. Het hangt er natuurlijk allemaal van af hoe goed we voor onze nagels en handen zorgen.

stijlvolle zonnebril

Zonnebrillen zijn geëvolueerd van een accessoire om onze ogen te beschermen tot een accessoire dat veel punten toevoegt aan onze lentelook. en in Brilmodellen, retro en vintage modellen Dit zijn de meest gevraagde. Enkele modellen die we aanbevelen voor dit seizoen:

Ronde zonnebril. Vooral die met een breed en rond frame geven ons een zeer verfijnde klassieke vintage esthetiek.

We raden ook breedgerande witte lenzen aan

Frames in felle kleuren die passen bij onze kleding kunnen ook een interessante optie zijn.

Vintage zonnebrillen zetten trends

Klassieke sneakers die nooit uit de mode raken

Deze lange bloemenrok die we je aanraden te combineren leuke witte sneakers en een zeer aantrekkelijke casual look te bereiken. Als je van vintage mode houdt, raden we deze retromodellen aan die weer in de mode zijn:

Het sneakermodel Adidas Stan Smith Wit is een van de grootste iconen van het Duitse merk Adidas. Ze werden erg modieus in de jaren 80 en nu zijn ze terug. Ze zijn zeer comfortabel en zeer gemakkelijk te combineren schoenen

Het schoenmodel Reebok Freestyle Het is ook een zeer aantrekkelijk en comfortabel retro-model voor vrouwen. In de jaren 80 werden ze erg in de mode voor sportbeoefening.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond enkele tips voor dit lenteseizoenJe kunt nu je outfit aanvragen en upgraden. Tot snel in de volgende blogposts