Skip to content
My Blog

Ambachtelijke chocolaatjes van Marcos Tonda

april 11, 2022

In onze Con Estilo Vintage Blog doen we graag onderzoek en vinden we bedrijven die producten verkopen gerelateerd aan Vintage of klassieke filosofie.

Bij deze gelegenheid willen we de balans opmaken van een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van artisanale pralines en dat een mooi verhaal heeft. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

We willen graag het merk verifiëren Chocolade Marcos Tondaeen traditioneel merk opgericht in 1793 in de stad Villajoyosa, in de provincie Alicante, Spanje.

Dit bedrijf is de maker van een bekend klassiek merk genaamd De Maagd: achterkleinzoon van Marcos Tonda misschien klinkt het als je ouders of grootouders

Traditionele en ambachtelijke chocolaatjes

Op zijn website vindt u een brede en rijke catalogus van ambachtelijke chocolaatjes die de belangrijkste soorten monopoliseren, zoals:

  • Rijke en bittere donkere chocolade,
  • melkchocolade
  • Chocolade met amandelen, hazelnoten of honing.

Enkele van de producten in uw online winkel die ons het meest verleiden om te eten zijn:

  • ARTISAN CHOCOLADE MET PINDA’S MET HONING BOX 100 G
  • ARTISAN PURE CHOCOLADE MET AMANDELEN ZONDER SUIKER 150G: Ideaal voor diegenen die het suikergehalte in hun maaltijden willen verminderen
  • SUIKERVRIJE EN GLUTENVRIJE OPLOSSING CACAO 500G CUP: uitstekende optie voor coeliakiepatiënten die een groeiende markt wordt
  • CHOC EXTRA INHEEMSE AMANDELBAR 150G: We houden van het vintage design van de verpakking 🙂
  • PURE ARTISAN CHOCOLADE 72% CACAO BAR 500 G

Ze hebben het in verschillende formaten of presentaties zoals chocolade, tablet of poeder.

Ambachtelijke chocolaatjes: een uitstekend cadeau-idee

Stel je deze scène voor…

Thuis zitten op een koude winternacht, naar het kampvuur in je woonkamer kijken en langzaam heerlijke handgemaakte chocolade eten terwijl je een interessant boek leest.

Een van de beste herinneringen uit mijn kindertijd was het zondagse ontbijt waar mijn moeder heerlijke warme chocolademelk met churros maakte. Het was het beste deel van de dag.

Ik ben dol op een van de zinnen die ze op hun website zetten die zegt:

“De jouwe verdienen het beste: bied chocolade aan”

de waarheid dat Een ambachtelijke chocolade met zijn mooie verpakking kan een uitstekend cadeau-idee zijn. Het is iets origineels en heel persoonlijks als je de smaak kent van de persoon die het ontvangt.

Voor Kerstmis kun je een heleboel verschillende chocolaatjes bereiden om aan je dierbaren te geven.

Chocolade is altijd in verband gebracht met het thema aanmoediging en vreugde. Het wordt aanbevolen om chocolade te eten om de dag op te fleuren. Bovendien heeft het zijn gezondheidsvoordelen.

je wist dat Chocolade heeft eigenschappen die de cardiovasculaire gezondheid verbeteren ons lichaam? Blijkbaar bevat chocolade elementen die de bloedcirculatie verbeteren en het slechte cholesterol in ons lichaam verlagen.

Biochemisch gezien betekent liefde het eten van grote hoeveelheden chocolade. – John Milton in de film Devil’s Advocate.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond ambachtelijke chocolaatjes en moedigt u aan om ze te kopen en ervan te genieten met uw dierbaren. Ambachtelijke chocolade eten is een van de mooiste ervaringen in het leven. Tot snel in de volgende blogposts