Skip to content
My Blog

Houten horloges, ecologische en vintage mode

april 10, 2022

Houd je van vintage mode? Hou je van horloges met een ander en innovatief design? Houd je van milieuvriendelijke mode? Welnu, we nodigen je uit om ons volgende artikel te lezen waar we erover zullen praten houten klokken, een type horloge met een zeer aantrekkelijk design, vintage stijl en ecologische roeping. Dus laten we gaan…

Een paar dagen geleden raadde een lezer me aan de website te bezoeken LASWOOD houten horloges en ik was verbaasd 🙂 door de aantrekkelijke horloges die ze hadden en hun waardevoorstel.

Dit merk maakt aangepaste houten polshorloges. LASWOOD aanbiedingen Horloges voor heren en dames.

Vintage mode gecombineerd met eco mode

Het meest interessante is dat ze van hout zijn gemaakt en milieuvriendelijk zijn. Wat betekent dat? Nou, klokken zijn gemaakt met duurzaam houtNiet giftig en behandeld met natuurlijke wassen.

Bovendien zet dit bedrijf zich in voor het milieu, aangezien het een deel van zijn winst doneert aan de bomen herplanten in de natuurparken van de gemeente Madrid.

Ik vind het geweldig dat bedrijven zich steeds meer zorgen maken over het helpen van het milieu om hen heen. 🙂 We moeten allemaal onze zandkorrel toevoegen om een ​​betere wereld te creëren.

LASWOOD is het eerste horlogemerk dat gespecialiseerd is in houten horloges. Het is een bedrijf uit Madrid, opgericht in 2015.

Hout is een materiaal dat veel wordt gebruikt in vintage stijl, vooral op decoratief gebied. Nu kunnen we het ook hebben in de wereld van horlogemode. Hout is een zeer elegant materiaal resistent en aangenaam om aan te raken.

We zijn dol op je catalogus met houten horloges uit je online winkel, met ontwerpen die heel goed passen bij vintage of retrostijl.

  • Binnen de familie houten horloges voor dames vinden we het leuk Vrouwelijk model Cylene
  • In de categorie houten horloges voor heren vinden we het vooral leuk Natura Silver-model

Beide hebben een retro en zeer elegante touch.

Wat we zo leuk vinden aan de LASWOOD-website?

  • Het webdesign is erg elegant en de foto’s van de horloges zijn erg aantrekkelijk.
  • Hij heeft een blog met zeer nuttige informatie en advies over hoe je dit type horloge kunt combineren met kleding.
  • Naast een Winkel in de stad MadridZe hebben een zeer gebruiksvriendelijke online winkel om onze bestellingen online te plaatsen.
  • Hebben Promoties en kortingscodes die we kunnen gebruiken
  • Verzending duurt slechts 24-48 uur
  • Daarnaast hebben ze er een houten pennensectie met zeer elegante ontwerpen en veel vintage stijl.
  • Horloges kunnen worden gekocht met individuele handgravures. Heel goed idee als je een persoonlijker cadeau wilt geven

Samenvattend raden we je aan om hun pagina te bezoeken en de verschillende houten modellen te bekijken die ze bij LASWOOD hebben. Als je van vintage mode houdt en ecologische mode, Dit is een website die je moet bezoeken.