Skip to content
My Blog

Vintage jassen voor dames die je dit jaar moet proberen

april 13, 2022

Houd je van retro of vintage mode? Ben je altijd op zoek naar nieuwe kleding met veel stijl? Wel, we raden je aan om ons volgende artikel te lezen waarin we het hebben over een kledingstuk dat steeds populairder wordt en nauw verbonden is met retro of vintage stijl. We hebben het over hen Damesjassen in vintage of retrostijl. Ben je geïnteresseerd? We gaan daarheen…

Vintage jassen voor dames zijn erg trendy

Jassen zijn een van de essentiële kledingstukken voor een mooie en onvergetelijke vrouwelijke look. Het is een van de kenmerkende kledingstukken van de vintage modewereld.

We zullen 3 soorten damesjassen aanbevelen met een uitgesproken retrostijl die je op de markt kunt krijgen:

Overal elegantie met jassen in Admiral-stijl

Deze typische jas doet denken aan de tijd van de oorlogen 2 eeuwen geleden. Je hebt veel elegantie. Je krijgt ze in de klassieke kleuren donkerblauw en zwart, maar ook met een print. Als je meerdere modellen wilt zien om je te inspireren, raad ik je aan om deze voorbeeldpagina te bezoeken Jassen in admiraalstijl.

Het is je niet opgevallen hoe stijlvol mensen zijn als ze optreden tijdens een militaire parade. Nou, deze look is erg cool en interessant om mee de straat op te gaan.

Dit type jas is ook erg open en wordt gedragen met een wit overhemd eronder. Gesloten jassen in admiraalstijl zien er ook geweldig uit met lange rokken.

Er zijn tv- en filmsterren die dit type jasje zo origineel hebben gedragen.

Tamer jassen voor dames

Een ander soort jasje met een retro touch, geïnspireerd op klassieke circustemmers. Het ontwerp lijkt sterk op de Admiral-stijl. In dit geval zijn ze iets korter en zijn de horizontale strepen minder en dikker. Ze worden meestal open gedragen.

Als je meerdere modellen wilt zien om je te inspireren, raad ik je aan om deze voorbeeldpagina te bezoeken Tamer jassen voor dames

Ze zijn heel goed te combineren met een jeans en een t-shirt eronder. Ze hebben een meer casual en stedelijke retrostijl.

Vintage punkjack voor dames

Punkmuziek en -stijl zijn nauw verbonden met de jaren 70 en 80. In de modesectie hebben we de punkjacks als optie om tegelijkertijd een rebelse en retro look te krijgen. Het zijn jassen die zeer goed beschermen gezien de materialen waarvan ze gemaakt zijn.

Het punkjack komt meestal in het zwart en heeft veel zakken, knopen en ritsen die het een zeer originele stijl geven.

Deze jassen passen heel goed bij een blauwe of zwarte jeans en, op schoenenniveau, bij mooie laarzen of enkellaarsjes. Als je de kleur zwart begint te zien, past hij overal bij 🙂

Elegantie gaat niet alleen om aandacht trekken, het gaat ook om het onthouden van Phoebe Philo

————————-

Om u een beter idee te geven, heeft de uitdrukking “vintage jacks” een aantal zoekopdrachten in Google Spanje van 2.400 keer per maand. Zoals u kunt zien, is dit een zeer hoge waarde voor zo’n speciaal kledingstuk.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over de Jassen in retrostijl en vind in dit kledingstuk een zeer interessante optie voor je nieuwe vintage look dit jaar.