Skip to content
My Blog

Gothic en punk kleding: nog steeds erg trendy

april 11, 2022

In het artikel van vandaag zullen we het hebben over een Kledingstijl bekend als Gothic of Punk. Laten we eens kijken welke combinaties en kledingstukken het beste passen bij dit soort trends. Ben je geïnteresseerd? Dus laten we eens nader kijken…

Wat is kleding in gothic- of punkstijl?

Het is kleding gebaseerd op de gothic-cultuur van de jaren 70 en 80. De gotische cultuur is beïnvloed door de punkmuziek van de jaren zeventig. Hun belangrijkste kenmerken zijn het gebruik van zwarte kleur en een eclectisch en donker ontwerp. In de afgelopen jaren is dit soort kleding en accessoires erg modieus geworden. Deze stijl van kleding kan worden gedragen voor feesten, evenementen, vrijetijdskleding, op een date, enz. In sommige gevallen is het zeer sensuele en aantrekkelijke kleding.

Zo combineer je een goede outfit met gothic kleding

We raden zwarte en grijze geruite rokken aan. Ideaal voor een seizoensgebonden herfst-winterlook Een rode kilt Het is heel goed te combineren met een punklook in retrostijl.

Als het je doel is om het beste comfort te bereiken, raden we je aan om een ​​t-shirt te combineren met zwarte legging.

Dat Stoom punk stijl brillen en hoeden Ze kunnen je een onderscheidend artistiek en creatief tintje geven.

De kleuren die over het algemeen heel goed bij zwart passen zijn: donkerpaars, bordeaux, wit, lichtroze. Dit zijn ook kleuren die nauw verbonden zijn met vintage esthetiek.

We raden aan als accessoire sieraden of zilveren sieraden. Wat betreft de ontwerpen, je hebt de kruisen, sterren, keltische vormen, driehoeken, enz.

Naast kleding kun je spelen met make-up en manicure. Dit zijn 2 zeer interessante elementen om onze Gothic aantrekkelijker te maken.

Waar kun je je volgende gothic kledingstuk kopen?

Zoals gebruikelijk op onze blog, bevelen we graag websites aan waar u de producten kunt kopen die we in onze inhoud beoordelen. Bij deze gelegenheid willen wij u van harte uitnodigen om ons te bezoeken Steampunk online winkel , een e-commerce supermarkt gespecialiseerd in kleding en accessoires voor een punk en gothic look. Onder de producten die we in de catalogus hebben gezien en die we het leukst vinden, zijn:

  • Het steampunk jack voor heren
  • Dat Steampunk-bril geweldig om te dragen naar een feest of evenement
  • De zwarte hoed met Victoriaanse decoratie
  • Zwarte korsetten voor meisjes
  • De zwarte Victoriaanse jurk

goed ding om te kopen In een online winkel zie je veel meer modellen dan in een fysieke winkel. Zeker wanneer je op zoek bent naar kleding met een specifiek thema, biedt een e-commerce altijd meer producten om te bekijken en te vergelijken. Je kan ook Raadpleeg de meningen van andere kopers en zo een beter idee te krijgen van de kwaliteit van het product dat u gaat kopen.

We raden u ook aan om te bladeren Het sociale netwerk van Pinterest zodat je foto’s kunt zien van looks die de punkstijl toepassen. Typ gewoon de term “punkkleding” of “gothkleding” in uw zoekmachine en u zult enkele geweldige voorbeelden zien om u te inspireren.

-Stijl is een manier om te zeggen wie je bent zonder te hoeven spreken. – Rachel Zoë.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Gotische kleding of punkkleding en het was nuttig om meer te weten te komen over dit soort kleding, dat nog steeds een zeer interessante en groeiende markt heeft. Tot snel in de volgende blogposts