Skip to content
My Blog

Wat voor vintage eettafels om uit te kiezen?

april 11, 2022

Wil je de inrichting van je woonkamer verbeteren? Wil je een creatieve touch aan je eettafel geven? Houd je van een vintage interieur? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, raad ik je aan om ons volgende artikel te lezen, waar we erover zullen praten verschillende soorten eettafels in retrostijl waarmee we ons huis kunnen inrichten. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Eettafels zijn een van de meest gewilde meubelen als het gaat om het transformeren van het decor. Als je van vintage, industriële, rustieke en klassieke decoratiestijlen houdt, laten we je de verschillende soorten tafels zien die je kunt combineren met deze looks.

Houten eettafels: Een klassieker die nooit faalt. Hout is een materiaal dat ons een zeer traditioneel ontwerp en een zeer vintage look geeft, naast een van de meest resistente materialen voor een eettafel.

Epoxyhars tafels: Op dit type eettafel wordt een speciale hars aangebracht, waardoor een specifieke laag ontstaat met een uniek design en een superglanzende afwerking met meer weerstand.

Uitschuifbare eettafel: lU kunt verschillende materialen, kleuren en ontwerpen krijgen. Het mooie van dit model is de flexibiliteit om het aan te passen aan het aantal te eten gasten.

Wat betreft de vormen, u kunt kiezen: de vierkante tafel, de ronde tafel, de ovale tafel of de ronde tafel.

De tafel met bank Het is ideaal voor kleine ruimtes. Kamers kunnen heel goed gebruikt worden met dit type eettafel.

Waar kun je je vintage eettafel kopen?

Zoals gebruikelijk op onze blog, bevelen we websites aan die de producten bevatten die we in onze inhoud beoordelen. Voor deze gelegenheid nodigen wij u uit om een ​​bezoek te brengen aan Arrelart.com, experts in decoratieve meubelen, waar u zeer goede vintage-look houten eettafels vindt. De modellen die we het leukst vonden op uw site zijn:

  • Het model Dharma stenen tafel: een zeer elegant model met 2 edelstenen van het eiland Java en een zeer verfijnde kristallen voet.
  • De teak eettafel Brisa, een robuuste tafel gemaakt van massief teak.
  • De Suar Barcelona eettafel: een prachtige combinatie van houten balken voor een elegante en vintage touch.
  • De zwarte eettafel gemaakt van molenstukken. Spectaculair en creatief ontwerp.

Als u een catalogus met eettafels bekijkt, raden we u aan om op deze site naar prachtige ideeën te bladeren.

Als het op decoratie aankomt, is het beter functioneel dan mooi te zijn, want wat goed werkt, blijft bestaan.” Ray Eames.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Wat voor vintage eettafels om uit te kiezen? en het was nuttig voor u om meer manieren te zien om uw eettafel te combineren met de rest van de kamer. Tot snel in de volgende blogposts