Skip to content
My Blog

Voordelen en voordelen van het gebruik van industriële producten

september 9, 2022

Hoewel veel mensen meestal niet over de specifieke kennis beschikken, vereist het industriesegment een bijzondere kwaliteit van de producten om een ​​consistent resultaat te bereiken. In die zin bespaart de voorkeur voor merken die gespecialiseerd zijn in dit soort behoeften tijd en geld zonder in te boeten aan uiterlijk en veiligheid. In de volgende notitie vertellen we u alles wat Rust-Oleum te bieden heeft.

Zoals gebruikelijk in verschillende markten, zijn er gespecialiseerde producten voor thuiszorg en andere voor industrieel gebruik, zodat dit type omgeving kan worden gehandhaafd ondanks de eisen van de dagelijkse productie. Weten hoe u dit kunt onderscheiden, is de eerste stap om de werkfaciliteiten in topconditie te houden, wat vaak van invloed is op het moreel, de veiligheid en de prestaties van alle werknemers.

Om dezelfde reden hebben we in dit artikel nuttige informatie verzameld over onder meer vloeren, onderhoud van kleine fabrieken, industriële verven en onderhoud van metalen constructies uit de handen van Rust-Oleum, een merk dat gespecialiseerde diensten aanbiedt in de industriële sector evenals oplossingen voor de thuisomgeving. Laten we beginnen met de dingen om te overwegen.

1 – Kwaliteit en langetermijninvestering

Het gebruik van kwaliteitsproducten betekent investeren in de lange termijn en ervoor zorgen dat onze werkfaciliteiten in optimale omstandigheden worden gehouden. Met dit in gedachten zijn Rust-Oleum-producten een praktische investering om constante problemen en reparaties te voorkomen, aangezien hun producten van zeer goede kwaliteit zijn.

Bovendien wordt dankzij snel, duurzaam en robuust onderhoud de uitvaltijd geminimaliseerd, wat de oplossing veel praktischer maakt.

2 – De beste opties voor industriële vloeren

Iedereen die een winkel, bedrijf of kleine fabriek heeft, weet dat er veel omgevingen zijn om te onderhouden en te onderhouden: vloeren met veel verkeer, koelcellen, magazijnen, parkeerplaatsen, machinekamers en vele andere problemen. Specialistische merken zijn zich hiervan bewust en Rust-Oleum is daar een duidelijk voorbeeld van.

In de catalogus vinden we producten voor oppervlaktereparaties, onderverdeeld in oppervlakteverbeteraars (bv. Instapatch, een ultrasnelle reparateur voor betonvloeren) en sealers (bv. Primer, een primer/sealer voor betonvloeren). (nieuw of oud ongeverfd beton). Hetzelfde geldt voor coatings, waar u een breed scala aan specialistische coatingproducten kunt vinden, zoals watergedragen, epoxy- en polyurea vloerverven. Deze producten hebben bijvoorbeeld bepaalde eigenschappen zoals weerstand tegen zwaar voetverkeer, impact en slijtage.

3 – Deskundige beveiliging

Als de industriële sector van huishoudelijke producten door iets wordt gekenmerkt, is het een klasse gebruikers die op zoek is naar specifieke resultaten en wiens technische kennis het verschil maakt. Rust-Oleum begrijpt dit en voegt aan zijn traditionele kwaliteit het constante advies van zijn specialisten en verkopers toe.

In die zin heeft Rust-Oleum een ​​lange geschiedenis in de sector en creëert het inhoud die is ontworpen zodat iedereen zijn producten kan gebruiken en begrijpen voor het geval ze ze zelf willen toepassen, zoals we kunnen zien in de onderstaande video:

4 – Duurzame coatings voor veeleisende oppervlakken

Ten slotte vinden we het belangrijk om opnieuw de nadruk te leggen op de specificiteit van wat nodig is in een industriële/werkomgeving met meer verkeer dan de gemiddelde woning. De weerstand van de producten moet door de markt worden gecertificeerd, wat Rust-Oleum in de loop van de tijd heeft bewezen.

Het heeft bijvoorbeeld een uitstekende chemische, slijtage- en corrosieweerstand bereikt met sommige van zijn epoxycoatings (epoxycoating op waterbasis). Met uitstekende hechting en snelle droging die in 1 uur kan worden overschilderd om uitvaltijd tot een minimum te beperken.

Aan de andere kant vind je bij Rust-Oleum industriële coatings ook de hoge temperatuur coating terug. Dit product is ideaal voor metalen constructies met hoge temperaturen zoals buizen, warmwater- of olietransport en schoorstenen. Een van de voordelen is dat het bestand is tegen temperaturen tot 428°C of 800°F en dankzij de Direct-to-Metal (DTM) formule heeft het geen primer nodig.

Op deze manier raden we aan om met gespecialiseerde producten te werken om betere resultaten te bereiken en efficiënter te zijn in het onderhoud van industriële en commerciële omgevingen.