Skip to content
My Blog

Vintage lokale decoratie

april 11, 2022

Heeft u een bedrijfspand en wilt u de inrichting herinrichten of veranderen? Houd je van de vintage of retro decoratiestijl? Nou, als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, raden we je aan ons volgende artikel te lezen waar we je wat gaan geven Tips voor het inrichten van je ruimte met een uitgesproken vintage stijl Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

als we erover praten Vintage of retro stijl We hebben het over het toevoegen van een decoratief tintje aan een plek die de stijlen nabootst die in zwang waren de jaren 50, 60, 70 en 80 bovenal. In de afgelopen jaren is dit soort decoratie modieus geworden

De vintage stijl harmonieert heel goed met andere decoratiestijlen zoals industrieel, minimalistisch, koloniaal, rustiek en Scandinavisch.

Trucs om vandaag in uw pand te gebruiken om ze een vintage tintje te geven

Bloemen moeten aanwezig zijn in uw bedrijfspand. Een boeket bloemen in een vaas bij de ingang van uw pand geeft altijd een natuurlijker en romantischer tintje aan de entree van uw klanten. We raden u aan een kijkje te nemen in de prachtige bloemencatalogus van teleROSA voor geweldige boeketideeën voor uw bedrijf.

Probeer uw pand te versieren door te kopen Meubels in klassieke of retrostijl. We moedigen u aan om deze meubels en accessoires te proberen. Tegenwoordig hebben veel meubelwinkels dit soort klassieke meubels.

Vertrouw op planken met een koloniaal design. Dit type meubilair geeft ons veel elegantie en verfijning

Probeer lampen te gebruiken met vintage LED-lampontwerpen. Elektriciteitskosten zijn een van de belangrijkste kosten in een commercieel gebouw. Installeer led-lampen om energie te besparen. Probeer natuurlijk de lampen een vintage design te geven om de meer klassieke uitstraling te krijgen die je nastreeft.

probeer te gebruiken Behang voor het decoreren van de muren van het pand. De laatste jaren is behang in de mode. U kunt veel aangepaste ontwerpen vinden die passen bij de decoratieve vintage stijl. De patronen die we het meest aanbevelen zijn gestreept behang (horizontaal en verticaal) en behang van baksteen, steen of marmer.

een Chesterfield bank Het zal heel chique staan ​​in de ontvangstruimte van uw bedrijfspand.

ik wed dat Jaloezieën met individuele designs, vooral de jaloezieën met vintage-stijl fotografische motieven. Ze passen zich meestal heel goed aan.

“Alles is design en de kwaliteit van design beïnvloedt de kwaliteit van ons leven.” Norman Foster.

We raden ook aan om te wandelen van het sociale netwerk van Pinterest, en gebruik de interne zoekmachine door de zin “decoratie van bedrijfspanden” in te typen. U zult zien hoeveel afbeeldingen verschijnen met omgevingen die zijn ingericht met commerciële gebouwen, waaronder sommige met een vintage of klassieke stijl.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Vintage decoratie voor bedrijfspanden en het was nuttig voor u om enkele eenvoudige nieuwe ideeën te hebben die u vandaag in uw bedrijfspand kunt toepassen. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts