Skip to content
My Blog

Thermische isolatie door in Pontevedra te blazen met AislaVigo

april 10, 2022

Zoals gebruikelijk op onze blog, praten we graag over bedrijven die zeer innovatieve producten of diensten hebben met betrekking tot de wereld van renovatie en vintage decoratie. Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om te praten over het bedrijf AislaVigo in Pontevedra, gespecialiseerd in inblaasisolatie

AïslaVigo die een referentie en expert is in de toepassing van thermische isolatie door te blazen en werkt in verschillende steden van de provincie Pontevedra zoals Vigo, Marín, Caldas de Reis, Sanxenxo, enz. Dit isolatiebedrijf in Vigo is een pionier in Galicië in het installeren dit type thermische isolatie.

Wat is thermische isolatie met blazen?

geblazen thermische isolatieVolgens experts uit de bouw- en renovatiewereld Het is een van de gemakkelijkste manieren om huizen, kantoren en bedrijfsruimten te isoleren.. In minder dan 48 uur is het mogelijk om vanaf dag één te genieten van de voordelen van thermische en akoestische isolatie.

Ingeblazen isolatie is een isolatietechniek waarbij: Een los isolatiemateriaal wordt in de lege kamers van de muren van een bepaalde kamer geïnjecteerd. Dit vermindert de vrije stroom van koude lucht van buiten die het interieur van de kamer binnenkomt aanzienlijk. Het is een van de beste isolatieoplossingen in termen van kwaliteit en prijs.

Stap voor stap werken met geblazen warmte-isolatie

  • Stap 1: Een deskundige of een technicus van het voor ons werkende bedrijf onderzoekt het te behandelen gebied door middel van endoscopisch onderzoek naar de toestand van de luchtkamer in de wand. Met deze informatie wordt een beslissing genomen om het meest geschikte isolatiemateriaal te selecteren.
  • Stap 2: Het gespecialiseerde bedrijf boort kleine gaatjes in de muren of gevels. In deze gaten wordt het isolatiemateriaal gespoten.
  • Stap 3: Het blaasproces in de luchtkamer van de muur begint. De introductie van het isolatiemateriaal begint. Afhankelijk van de afmetingen van het onderdeel kan dit proces 1 dag duren.
  • Stap 4: De perforaties gemaakt in stap 2 worden afgedekt.

Voordelen van thermische isolatie met blazen

Onder de vele voordelen die deze isolatietechniek ons ​​kan brengen, hebben we:

  • Het is isolatie zonder werk. Het bedrijf dat deze oplossing voor ons installeert, hoeft geen muren af ​​te breken of neer te halen. Het isolatiemateriaal wordt geïnjecteerd met een eenvoudig gat in de muren. Dit vermindert de kosten en tijd die nodig zijn om de hervorming door te voeren.
  • Dankzij een goede thermische isolatie hoeven we niet tegelijkertijd te verwarmen in de winter en airconditioning in de zomer. Experts zeggen dat u 50% kunt besparen op uw energierekening.
  • In slechts 1 of 2 dagen hebben we de isolatie geïnstalleerd. Het is een eenvoudige taak die ons onmiddellijke resultaten geeft.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over de interessante wereld van Thermische isolatie door te blazen en het was nuttig voor u om meer te weten te komen over dit soort diensten dat nuttig kan zijn voor een hervormingsproject. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts