Skip to content
My Blog

Quilts – Het beste voor je kamer

oktober 10, 2022

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om je kamer in te richten? Hou je van quilts? Houd je van de vintage of retro decoratiestijl? Als je een van deze vragen met ja hebt beantwoord, nodigen we je uit om ons volgende artikel te lezen waar we erover zullen praten De beste dekbedden voor je slaapkamer Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Een dekbed kan niet alleen worden beschouwd als een accessoire om ons warm te houden tijdens koude nachten. Het kan ook worden genomen als: een fundamenteel stuk in de persoonlijkheid van onze kamerRond zijn ontwerp omcirkelt het de rest van de inrichting van de kamer.

Soorten quilts

Momenteel op de markt kunnen we een brede catalogus van dekbedden vinden. De belangrijkste zijn:

  • Noordse quilt
  • Verstelbaar dekbed
  • Dekbed Dekbed: het meest gevraagd en aanbevolen

Op de patroonpagina heb je moderne quilts en klassieke quilts.

De meest aanbevolen dekbedmerken zijn: Reig Marti, JVR en Canete en de benchmarks zijn om de beste Spaanse merken in de sector te zijn.

Het is erg belangrijk om te benadrukken dat een quilt geen quilt is, hoewel ze met dezelfde stoffen kunnen worden gemaakt. Spreien hebben meestal geen vulling en het dekbed wel.

Nordic vullingen kunnen gemaakt worden van natuurlijke of synthetische materialen. Het gewicht ligt meestal tussen 120g en 290g.

Als je van vintage esthetiek houdt, raad ik je op ontwerpniveau aan om modellen in pastelkleuren te zoeken, de typische kleuren van dit type ontwerp. Die met gestreepte patronen, geometrische figuren en bloemen passen ook heel goed.

Probeer de kleuren van de quilt af te stemmen op de rest van de slaapkamer. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken.

Waar kun je je volgende dekbed kopen?

Zoals gebruikelijk op onze blog, bevelen we graag websites aan waar je de artikelen kunt kopen die we hebben beoordeeld. Bij deze gelegenheid willen wij u uitnodigen om de website te bezoeken Centrum voor huishoudtextiel Een online winkel gespecialiseerd in meubelstoffen, met de nieuwste modellen voor elk seizoen en de laatste trends in alle maten en talloze kleuren.

De quilts uit hun catalogus die we het leukst vonden zijn:

  • Trooster Type 02 Carson van Reig Martí Lehm
  • Het dekbedovertrek Conforter Fanny van het merk Cañete
  • Gewatteerde jacquard sprei type 3B model Edgar van Reig Marti.

We moedigen u aan om te bladeren het sociale netwerk van Pinterest om foto’s te zien van slaapkamers versierd met spreien. U zult een zeer goede inspiratie vinden om het quiltontwerp te zien dat het beste bij uw smaak past.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond De beste dekbedden voor je slaapkameren dat het nuttig voor je was om nieuwe ideeën te vinden voor accessoires om je kamer in vintage stijl te decoreren.

Blijf bladeren door onze Vintage stijl website voor meer voorbeelden van decoratietips voor uw huis.

Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts