Skip to content
My Blog

Herfst Winter Vintage Linnen

april 11, 2022

Wil je de inrichting van je kamer veranderen? Denkt u eraan uw linnengoed te verwisselen? Houd je van de vintage of retro decoratiestijl? Als het antwoord op een van deze vragen ja is, raden we je aan om ons volgende artikel te lezen over waar we naartoe gaan. een lijst met essentiële beddengoeditems om dit meubel een retro-look te geven Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Wat is beddengoed?

Allereerst moet je duidelijk zijn over dit concept. Beddengoed is gemaakt van alle stoffen die op de matras van ons bed zijn geplaatst B. met als doel een meer persoonlijke decoratieve toets te geven, als verwarmingselement, om de matras beter te beschermen of gewoon om hygiënische redenen.

Artikelen waaruit beddengoed meestal bestaat, zijn: spreien, dekbedovertrekken, dekbedden, dekbedden, bedkussens, decoratieve spreien, dekens, matrasbeschermers, nekkussens, dekbedden – boxsprings en andere.

Aanbevolen artikelen voor uw beddengoed voor het herfst-winterseizoen

Bouti spreien

Van de verschillende dekbedmodellen raden we de “Bouti spreienwat de laatste jaren erg in de mode is. De Bouti sprei is over het algemeen meer gewatteerd dan de andere modellen. Het is een van de beste verwarmingsopties voor het herfst-winterseizoen. Hun stoffen zijn erg zacht en op de markt zie je een zeer diverse catalogus met modellen, waaronder vintage. .

Ik laat je enkele voorbeelden van Boutí-quilts achter om je te inspireren

Noordse koffers

Nordic of dekbedovertrekken zijn de laatste jaren erg in de mode voor de winter. Het bestaat uit een dekbed waarin wij een dekbed hebben liggen. We kunnen ontwerpen krijgen met zeer aantrekkelijke retro-accenten.

Ik laat je enkele voorbeelden van dekbedovertrekken achter om je te inspireren

Zoek naar klassieke patronen met vintage ontwerpen zoals bloemen, verticale of horizontale strepen, geometrische figuren en pastelkleuren.

Boutí- en Scandinavische quilts zijn geweldige beddengoedopties. U kunt bijvoorbeeld beginnen met de Boutí voor het middenseizoen en overschakelen naar de Nordic als de winterkou komt.

Kussens om je bed te versieren

Een goede combinatie van kussens draagt ​​veel bij aan onze vintage look. We geven u enkele interessante ideeën voor uw kussens in retrostijl:

  • Kussens met iconische popcultuurafbeeldingen uit de jaren 70 en 80
  • Kussens in klassieke retrokleuren (beige, hemelsblauw, flessengroen, lichtroze, okergeel, enz.)
  • Kussens met tekeningen van bloemen en dieren (vogels)

Nog iets, vergeet niet om de decoratie van het bed te voltooien met een prachtig hoofd- en voeteneinde. Zoek er een met een klassiek of vintage design en je zult zien wat voor creatievere look je in je kamer kunt krijgen.

Het huis moet het toneel van het leven zijn, de machine van geluk.” Le Corbusier.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond vintage beddengoed voor het herfst-winterseizoen en dat het nuttig voor u was om andere items te kennen om onze kamers te versieren. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts