Skip to content
My Blog

De traditionele timmerstijl viert zijn eerste jaar

april 10, 2022

In onze blog vermelden we graag bedrijven gerelateerd aan vintage decoratie die zeer creatieve producten en diensten aanbieden voor fans van de retro of klassieke wereld.

Bij deze gelegenheid raden wij u aan om de website van Fusteria Soler, een mani-houttimmerwerkplaats gespecialiseerd in op maat gemaakte meubels met een vintage, antiek-effect en moderne stijl. Ze kenmerken zich door het werken met hoogwaardige materialen, waarbij kleine verschillen een groot verschil maken.

Onder het houtwerk dat ze uitvoeren (doen praktisch alles) kunnen we het volgende benadrukken:

  • Op maat gemaakte houten kasten: een van de beste opties voor degenen die de ruimtes gebruiken en een meer gepersonaliseerd werk willen
  • Kluisjes met patronen zodat de outfit volledig zichtbaar is
  • Kasten op maat met scharnierende of schuifdeuren
  • Ladekasten van hout Op maat gemaakt met eenvoudige ontwerpen en hoge weerstand tegen blootstelling aan vocht
  • hotelmeubilair
  • Keukens met houten oppervlakken

Een van de dingen die we het leukst vinden aan deze op maat gemaakte website voor timmerwerk in Valencia, is dat het enkele voorbeelden toont van houtbewerking in commerciële gebouwen. Het zien van met hout versierde omgevingen kan ons nieuwe ideeën geven voor onze eigen decoratieprojecten.

Als het gaat om het renoveren of decoreren met dit materiaal, raden we aan om dit te doen met gespecialiseerde bedrijven met bewezen ervaring. We raden u aan om een ​​of meer voorbeelden van eerder werk aan te vragen bij het bedrijf dat u overweegt in te huren.

Hout is een materiaal dat ons veel voordelen biedt bij het inrichten van ons huis of bedrijfspand. Daarom is het een van de materialen het meest gevraagd in de bouw- en hervormingssector. Het is een materiaal dat kamers een knusse, warmere en comfortabelere uitstraling geeft. Uiteindelijk moeten we niet vergeten dat het een materiaal is dat uit de natuur zelf komt.

als je dat leuk vindt Vintage stijl decoratieIk kan je vertellen dat hout het materiaal is dat deze decoratieve trend het beste weergeeft. Daarnaast past hout heel goed bij decoratiestijlen als klassiek, koloniaal, industrieel, Scandinavisch of Scandinavisch, minimalistisch en rustiek. Ook in bedrijfsruimten en kantoren wordt steeds vaker houtdecor toegepast.

Ik hoop dat je ons artikel erover leuk vond ambachtelijk timmerwerk is gevestigd in de stad Manises, Valencia, waardoor wij als decorateurs omgevingen kunnen inspireren met hout in een pure vintage stijl. Ik hoop dat dit je heeft geholpen om meer te weten te komen over bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit soort werk dat je morgen misschien nodig hebt voor een hervormings- of decoratieproject. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts