Skip to content
My Blog

8 tips om over te stappen op de laatste decoratiemode

november 22, 2022

Hou je van de wereld van decoratie? Wil je op de hoogte blijven van de laatste decoratietrends? Hou je van de vintage esthetiek? Als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, nodigen we je uit om ons volgende artikel te lezen, waarin we er enkele delen goed advies over de laatste modetrends bij het inrichten van je huis Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Laten we dat hieronder eens nader bekijken.

  1. Als het om vloeren gaat, raden we je aan om erop in te zetten microcement, is een materiaal dat zeer elegante vloeren mogelijk maakt die gemakkelijk schoon te maken zijn. Microcement is een materiaal op basis van cement, harsen, additieven en minerale pigmenten waarmee verschillende kleuren kunnen worden verkregen.

2. Als je een recreatiegebied hebt, kun je er meubels op zetten een pooltafel, een tafeltennistafel of een tafelvoetbal. Wilt u voorbeelden zien van modellen van deze zeer elegante meubelen, bezoek dan deze website RS-bordspel

3. Probeer de muren te versieren Gebruik achtergronden of achtergronden. Ze zijn weer in de mode. Het behang stelt ons in staat om muren met meer op maat gemaakte patronen naar onze smaak te krijgen. De meest gevraagde patronen zijn het gestreepte behang, het behang met geometrische figuren en het papier dat het ontwerp van baksteen, steen of marmer imiteert.

4. Jaloezieën Ze hebben de klassieke gordijnen van al het leven vervangen. Fotojaloezieën zijn erg modieus geworden, waardoor we zeer aantrekkelijke en gepersonaliseerde ontwerpen kunnen realiseren.

5. Als je van decoratie in vintage stijl houdt, zet op houten meubelsTegenwoordig is er een tendens om te profiteren van oude meubels en deze een verouderd effect te geven door ze te lakken of te vernissen.

6. Lampen zijn in de mode Hanglampen, minimalistische vloerlampen en verlichte spiegels. Nu er moet worden bespaard op elektriciteitsrekeningen, raden we je aan om je lampen te upgraden naar LED-lampen, waarmee je meer energie kunt besparen en een langere levensduur hebt.

7. Wat de badkamer betreft, de meest populaire make-over van de afgelopen jaren is de verruil de klassieke badkuip voor een douche. Met deze verandering win je 2 dingen: enerzijds maak je beter gebruik van de ruimtes en heb je een meer minimalistische badkamer, en anderzijds is een ligbad veiliger tegen eventueel vallen, zeker voor mensen met beperkte mobiliteit.

8. We raden ook een wandeling in de Sociaal netwerk Pinterest en voer de zin “Home Decorating Ideas” in uw interne zoekmachine in om toegang te krijgen tot honderden foto’s van ingerichte omgevingen. Hier vind je een flinke portie inspiratie.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over CTips om over te stappen op de laatste decoratietrends en het was nuttig voor u om precies te weten wat u nieuw moet doen in uw renovatie- en decoratieprojecten

Surf verder in ons webportaal In vintagestijl voor meer decoratietips voor binnen en buiten.

Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts 🙂