Skip to content
My Blog

Zo hou je je drankjes in de gaten

april 10, 2022

Heeft u een plek waar u uw klanten drankjes kunt schenken? Wilt u de zichtbaarheid van uw frisdranken vergroten? Nou, als je ja hebt geantwoord op een van deze twee vragen, nodigen we je uit om ons volgende artikel over dit onderwerp te lezen enkele tips om uw frisdranken in de gaten te houden om uw klanten beter van dienst te kunnen zijn Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

In de gastronomie is het bewaren van eten en drinken erg belangrijk. Als het om koolzuurhoudende dranken gaat, is het het beste om een ​​soort meubel te gebruiken waarmee we onze koolzuurhoudende dranken kunnen bewaren, bewaren en uitstallen. De meest aanbevolen in dit geval is een koelkast met frisdrank of koolzuurhoudende dranken.

Enkele voordelen van display koelkasten kunnen zijn:

Langere opslagtijden: Het is aangetoond dat koud bewaarde frisdranken tot 5 dagen houdbaar zijn, onthoud dat lage temperaturen de ontwikkeling van micro-organismen aanzienlijk vertragen.

Koude frisdrank lest dorst beter: Er is bewijs uit empirische studies dat koude koolzuurhoudende dranken de neiging hebben om de dorst beter te lessen.

De frisdrank die wordt gezien, zal eerder worden gekocht: De gekoelde exposanten geven een vrij zicht op het interieur. Een exposant vol frisdrank geeft onze vestigingen een professioneler, gezonder en eleganter imago.

De gekoelde vitrines zijn zeer toegankelijk, handig en gebruiksvriendelijk voor de gebruiker. Commerciële ruimtes die zelfbediening motiveren, vinden het juiste meubilair van exposanten. De deuren hebben een zeer eenvoudig openings- en sluitsysteem.

We kunnen de weergave van onze frisdranken combineren met ander eten en drinken zoals bieren, wijnen, sterke dranken, natuurlijke of bereide sappen, bessen en desserts. Uiteindelijk kunnen we van de exposanten een ander decoratief element maken

Wanneer u een gekoelde vitrine voor frisdranken koopt, krijgt u deze in verschillende maten en vormen die zich perfect aanpassen aan onze ruimtelijke omstandigheden. We raden je aan om een ​​bedrijf te zoeken dat gespecialiseerd is in de verkoop van dit soort cateringartikelen.

De bekendste frisdrankmerken ter wereld en waar ze vandaan komen

Laten we als eigenaardigheden eens kijken naar de beroemdste frisdrankmerken ter wereld en toen ze lanceerden…

  • Cokes werd geboren in 1886 in Atlanta, VS
  • Pepsi Colade grote concurrent van Coca Cola, opgericht in 1893 in North Carolina in de Verenigde Staten
  • chique, is ontstaan ​​in Europa in 1940, meer bepaald in Duitsland en Italië. In de jaren 80 en 90 was het een zeer populaire frisdrank op het Europese continent.
  • zevenDe frisdrank met limoensmaak werd in 1929 in de Verenigde Staten gemaakt
  • Elf, een limoen-limoen frisdrank die is geëvolueerd van Coca Cola om te concurreren met 7Up. Het kwam in 1961 op de Amerikaanse markt.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Zo presenteer je je non-alcoholische dranken het beste met gekoelde vitrines en het was nuttig om meer te weten te komen over dit interessante onderwerp met betrekking tot de bewaring van koolzuurhoudende dranken.