Skip to content
My Blog

Wat geef je een kind voor de eerste communie?

april 12, 2022

De communietijd nadert en je moet een originele cadeaubon vinden voor je zoon, neef, kleinzoon, enz. Wel, blijf bij ons om dit artikel te lezen, waar we enkele cadeau-ideeën voor kinderen gaan delen met een beetje vintage filosofie. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Er zijn veel cadeau-ideeën. We hebben een compilatie gemaakt van degene die volgens ons het beste werken. Hier ben je…

snoepvangmachine . Geen enkel kind kan het weerstaan ​​om een ​​van deze machines met de kenmerkende kraan te gebruiken om cadeautjes te pakken. In dit geval is de prijs snoep. Een leuk cadeau om het kind aan te moedigen om met mate snoep te eten.

Een geweldig creatief cadeau-idee kan zijn Houten letters om te versieren . Dit cadeau is zeer geschikt om de kinderkamer te versieren met spreuken of met hun naam. Deze letters worden opgehangen en aan de muur geplakt. We kunnen ze in verschillende typografieën en kleuren krijgen.

Als vervolg op het thema van het inrichten van een jongens- of meisjeskamer, willen we ook aanbevelen Een vinyl vloerkleed met een persoonlijk en leuk ontwerp. Kinderen van 8 en 9 jaar vinden het al leuk om hun kamer in te richten, dus dit zou een heel origineel en nuttig cadeau zijn.

Een boek om Escape Room te spelen. Ideaal om te gebruiken bij communiefeesten met je vrienden. Escape room games zijn de laatste jaren in de mode. In plaats van naar een kamer te gaan om het te spelen, kunnen we ons eigen spel maken. Er zijn boeken die uitleggen hoe je je eigen spel en scenario kunt maken. Ook voor ouders is het een leuk spel om aan mee te doen.

Een ander goed cadeau voor kinderen die hun communie doen is een schort om te koken met gepersonaliseerde patronen. Vanwege de groeiende interesse van kinderen in koken, kan dit een geweldig cadeau-idee zijn.

een bijbel. Een klassiek cadeau voor een kind dat de communie doet. Persoonlijk denk ik met grote genegenheid terug aan de Bijbel die mij werd gegeven tijdens het avondmaal. Het was een Bijbel met veel tekeningen die het lezen aanmoedigden.

een muurprojector zodat het kind zijn favoriete films en series kan kijken met zijn vriendjes op een gigantisch scherm.

Een fiets Het is een klassiek cadeau dat nooit uit de mode raakt. Bewegen is op deze leeftijd super belangrijk. Fietsen is een heerlijk idee om er met familie en vrienden op uit te gaan en te genieten van de natuur. Je kunt zelfs een elektrische fiets kopen.

Ik hoop dat ons artikel je wat heeft geholpen Verzameling van ideeën die aan een kind moeten worden gegeven in zijn eerste communicatie. Probeer iets anders te geven, iets origineels, zodat je cadeau herinnerd wordt. Tot snel in de volgende blogposts