Skip to content
My Blog

Vintage verlichting voor in huis

april 12, 2022

Breng je decoratieve veranderingen aan in je huis? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om je huis opnieuw in te richten? Houd je van vintage of retro-esthetiek? Welnu, als uw antwoord ja is, raden we u aan ons volgende artikel over donaties te lezen. Enkele tips om een ​​vintage touch aan je interieur te geven met verlichtingsaccessoires Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Laten we dat hieronder in detail bekijken:

Als je naar een online verlichtingswinkel gaat, vind je verschillende categorieën en productbladen. In dit artikel willen we je enkele tips geven over de beste verlichtingsproducten die je in je huis kunt gebruiken om het een meer klassieke of vintage touch te geven.

Vintage design LED-lampen

Steeds meer mensen hebben er interesse in energie besparen en LED-lampen zijn geëxplodeerd als een van de beste opties. Sterker nog, we kunnen led-lampen met een laag verbruik met retro- of vintage-design op de markt brengen. We hebben geen excuses meer om onszelf een retro look te geven en te besparen op de elektriciteitsrekening

Houten balken met hangende gloeilampen

Houten balken zijn veranderd van een eenvoudig constructie-element in een decoratief element. Installeer houten balken in het plafond van uw huis en hang gloeilampen. U kunt de rail maken met behulp van een houten balk en verschillende gloeilampen.

Vintage plafondlampen

Plafondlampen zijn het meest verkochte type lampen. Binnen deze typologie Hanglampen vallen op.

We raden u aan om deze pagina met deze prachtige catalogus van vintage plafondlampen te bezoeken. Je zult daar lampen zien die je zullen inspireren en je goede ideeën zullen geven

De modellen die we het leukst vonden zijn:

  • Het systeemplafondmodel Breezee
  • Het hangmodel Cantina: een zeer minimalistisch en verfijnd design
  • Het hangende Fisherman-model: ideaal voor een retro-industrieel interieur
  • De hanger van het folkmodel

wandlampen

wandlampen zijn een soort lamp die meestal aan de muur wordt gehangen. Ze zijn klein en hebben meestal een meer decoratief doel. Ze zijn perfect om kleine ruimtes optimaal te benutten. Ze zorgen voor indirect zijlicht in de kamers waarin ze zich bevinden.

U kunt een brede catalogus van wandlampen krijgen met zeer elegante en mooie vintage minimalistische ontwerpen.

Lampen en lampen zijn vaak de grote vergeten decoratie. Maar daar moeten we rekening mee houden, want een onzorgvuldige keuze kan het beste interieurontwerp verpesten. Met goede verlichting kunnen we ruimtes echter aanzienlijk verbeteren. Verander zelfs het uiterlijk van een kamer radicaal door een lamp op te nemen die ons huis een unieke persoonlijkheid zal geven.

“Als een ontwerp het hart niet behaagt, maakt het niet uit wat het brein zegt.” April Griemann

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Lampen en andere verlichtingsaccessoiresen het was nuttig voor u om nieuwe ideeën te hebben om de inrichting van uw huis te verbeteren. Tot snel in de volgende blogposts