Skip to content
My Blog

Verkoop van oud speelgoed

april 11, 2022

Ben je op zoek naar een super origineel cadeau? hou je van speelgoed Hou je van de vintage stijl? vind je het leuk om te verzamelen Wel, als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, willen we je uitnodigen om ons volgende artikel te lezen waar we erover zullen praten Vintage speelgoed en hoe je ze online kunt kopen. We zullen een lijst maken van de meest interessante om te kopen. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

Steeds meer volwassenen verlangen naar onze kindertijd en dit veroorzaakt ons Verzamelspeelgoed kopen Het roept mooie herinneringen op aan onze kindertijd. Of misschien Je hebt oud speelgoed op zolder en je kunt het doorverkopen om extra inkomen te verdienen.

Daarom raden we je aan om deze website te bezoeken die gespecialiseerd is in de verkoop van oud speelgoed. Voor ons is dit een van de beste sites om speelgoed te verkopen.

Deze winkel werkt heel eenvoudig. Je stuurt ze een foto van je oude speeltje, ze beoordelen het en je verkoopt het uiteindelijk door voor het geboden bedrag. Het is makkelijk!

Het meest nostalgische vintage speelgoed dat je kunt krijgen

Laten we eens kijken naar dit soort oud speelgoed waar tegenwoordig veel vraag naar is om te verzamelen

miniatuur auto’s

Miniatuurauto’s zijn een klassieker die nooit uit de mode raakt. Ze kwamen in de mode in de jaren 60, 70 en 80 Miniatuurautootjes van Guisval, Majorette en Matchbox. Voor velen was het het eerste speelgoed.

speelgoed soldaten

Wie heeft zijn gevechten niet geënsceneerd met speelgoedsoldaatjes of plastic soldaten? Een populair speelgoed voor verzamelaars.

bordspellen

Oude bordspellen mochten niet ontbreken in dit lijstje. Er zijn klassieke titels die nog steeds geldig zijn, zoals: Monopolie, Risico, Stratego, Scrable, Cluedo, Katan, Slagschip, Enzovoort

Aan de andere kant zijn er de bordspellen, die in de jaren 70 en 80 erg populair waren en tegenwoordig niet meer in speelgoedwinkels te vinden zijn. De meest aanbevolen zijn:

  • helden zoektocht: het beste bordspel in kerkers en draken
  • Gecombineerde spellen: een reeks van verschillende eenvoudige bordspellen voor de kost
  • Het Cobra-rijk; een avontuur- en strategiespel
  • de schatkist: Een versie van Monopoly die zich afspeelt in de tijd van de Piraten van de Middellandse Zee

renbaan

Tegenwoordig zien we in elke speelgoedwinkel een gedeelte met elektrische racebanen. Het zou interessant zijn om te krijgen Scalextric- en Carrera-modellen voor racecircuits op schaal uit de jaren tachtig.

Ik herinner me mijn eerste elektrische racebaan op schaal. Het had 4 rijstroken in de vorm van een acht. Hij had meerdere auto’s: een Porsche, een Maserati en een Lancia.

de denominatie Scalextric Het is in Spanje een generieke naam geworden om dit type modelleringsspel aan te duiden.

Lego en tenten

Lego-modellen uit de jaren 80 ze waren erg populair. In die tijd kwam de Legoland collectie uit en de meest populaire sets waren de brandweerkazerne, het politiebureau, het ziekenhuis. Het meest populair was het ruimteschip met de 2 astronauten en de maanbasis. Een klassieker.

In de jaren 80, een soort van Bouwspel genaamd Tent Wat deed Lego’s competitie? La Tente had miniatuur scheepssets die destijds erg populair waren.

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond de verkoop van oud of antiek speelgoed en het was nuttig voor u om deze websites te kennen waar u vintage speelgoed zowel kunt verkopen als kopen. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts

Speelgoedhoeklogo