Skip to content
My Blog

Herenringen in vintage stijl

april 11, 2022

Ben je op zoek naar een verlovingsring of ring om je look compleet te maken? Houd je van vintage of retro mode? Als je een van deze twee vragen met ja hebt beantwoord, nodigen we je uit om dit bericht te lezen waar we erover zullen praten de beste stijlen herenringen met vintage esthetiek Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we hieronder eens nader kijken…

We zullen verschillende soorten ringen zien die op de markt te vinden zijn en de meest interessante elementen om te overwegen.

Vintage verlovingsring

Een verlovings- of verlovingsring is een symbool dat staat voor eeuwige liefde. Dit type ring gaat meestal gepaard met een edelsteen die is gekoppeld aan een specifieke symboliek van het paar. De vintage designs van dit soort ringen zijn erg goed. Enkele modellen die we aanbevelen:

  • Geïnspireerde zilveren ringen in Victoriaanse tijden (1837-1901)
  • vintage ringen Edwardiaans (1901-1910). Ze hebben meer romantische handgemaakte details
  • Art Deco periode ringen (1920-1940), gekenmerkt door het gebruik van geometrische figuren en het gebruik van wit goud

Hout, een heel oud materiaal

Ik raad je aan om de Steelo Jewelry-ringpagina te bezoeken, een online winkel die gespecialiseerd is in herenringen, waar de categorie ringen met een vintage esthetiek die hout combineert met andere materialen opvalt. De modellen die we het leukst vonden vanwege hun vintage stijl zijn:

  • Modelring Dubbel met IJs. Het heeft een zeer klassieke elegante uitstraling.
  • De Damascus Tijger Modelring
  • Het Cemmunos-model met 3 kleuren
  • De ring van het Zarpazo-model

Behandeld hout is ook een perfect materiaal voor het ontwerpen van vintage of “klassieke” ringen. Veel van de ringontwerpen van Steelo Jewelry bevatten stukken hout in veel van hun ontwerpen.

Vintage zilveren ringen

Zilver is een van de meest gebruikte materialen voor vintage ringen. Een goed alternatief voor herenringen. De zilveren kleur voegt veel elegantie en verfijning toe aan de mannelijke look.

Vintage ringen online kopen

Momenteel kunnen we veel merken en online winkels voor ringen vinden. Een van de nadelen van online kopen is dat je de ring niet kunt passen voordat je hem koopt. Echter, We kunnen online handleidingen vinden waarmee we onze maat kunnen kennen. Als je overweegt een ring online te kopen, raden we de STEELO-maattabel aan, deze is de meest complete die we hebben gezien en je zult gemakkelijk je maat kunnen vinden.

Aan de andere kant heeft online een ring kopen verschillende voordelen. Aan de ene kant Toegang tot de grootste ringcatalogus vergeleken met een fysieke winkel, en nogmaals, dat kan Bekijk de meningen en recensies van andere gebruikers die ringen hebben gekocht vergelijkbaar met degene die u als doel hebt gemarkeerd. Zo krijg je een beter beeld van het product.

Kleine details kunnen grote herinneringen creëren

Ik hoop dat je ons artikel leuk vond Herenringen in vintage stijl, en dat het je inspireerde om nieuwe modellen te ontmoeten van dit accessoire dat de afgelopen jaren erg populair is geworden. Bedankt voor het lezen van onze inhoud en tot ziens in toekomstige blogposts