Skip to content
My Blog

Designerbrillen, de musthave van de zomer

april 11, 2022

Wil je je look of outfit een upgrade geven voor deze zomer? Houd je van retro of vintage stijl? Hou je van een extra bril? Nou, als je ja hebt geantwoord op sommige van onze vragen, raden we je aan om ons volgende artikel te lezen waar we erover gaan praten TOP designer bril deze zomer Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

Bril: een modieus instrument

Brillen zijn geëvolueerd van een hulpmiddel om het zicht te verbeteren tot een mode-item of accessoire. Nu is het heel belangrijk dat de bril een model is dat past bij onze kledingstijl en persoonlijkheid.

Stijlvolle brillenontwerpen met een vintage touch

Onder de verschillende modellen brillen die we kunnen zoeken, raden we die met vintage of retro-esthetiek aan. Dit type bril imiteert de modellen uit de jaren 60, 70 en 80 Ze zijn weer in de mode. Dit zijn zeer stijlvolle ontwerpen met veel persoonlijkheid

We raden je aan om deze online winkel te bezoeken die uitstekende modellen designerbrillen aanbiedt en een zeer complete catalogus heeft met enkele modellen met vintage of retro-esthetiek.

Van hun online winkel vonden we de modellen van designerbrillen het leukst:

 • Het Hill-model voor dames met een karakteristiek jaren 60 montuur
 • Het Land-model met een zeer bijzondere en zeer aantrekkelijke zandkleur
 • Het Black Walnut-model met een rond frame met een zeer interessante vintage flair
 • Het Meadow-model voor dames. Een zeer elegant jaren 70-ontwerp met persoonlijkheid
 • LAce zonnebril voor heren model Tirson met een zeer aantrekkelijke verfijnde lucht
 • Bril voor vrouwen, alleen model Opera. Ze zijn een geweldig voorbeeld van vintage design brillen

Deze online winkel heeft een sectie op haar website die bestaat uit een soort virtuele kleedkamer zodat u kunt zien hoe uw bril past.

Als je van vintage houdt bij het kopen van een bril of zonnebril, raden we je aan het volgende te overwegen:

 • Rond of rond frame
 • Gebruik van retro kleuren in de lijst zoals bruin, beige, crème, lichtroze, lichtblauw.
 • Hoge bril
 • Vintage Italiaanse bril
 • Dikke bril met wit montuur

Een andere formule die niet ontbreekt, is op zoek gaan naar een beroemde acteur uit de jaren ’60, ’70 en ’80 en het brilmodel zien dat hij gebruikte en op internet zoeken naar een die op hem lijkt.

Een interessante eigenaardigheid over brillen: in de oudheid gebruikten rechters een zonnebril om hun gezicht te bedekken om niet herkend te worden op straat, en voerden vervolgens het proces.

Mode is het beste hulpmiddel om ons te helpen dromen. – Giorgio Armani.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Designerbrillen, de musthave van de zomero” en dat het erg nuttig voor je was om nieuwe ideeën te hebben voor brilmodellen die je kunt integreren in je zomerse look voor elke gelegenheid. Tot snel in de volgende blogposts…