Skip to content
My Blog

Vintage banken voor in je woonkamer

april 13, 2022

Verandert u de inrichting in de woonkamer van uw huis? Wilt u uw bank veranderen? Houd je van klassieke of vintage decoratie? Nou, als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, raad ik je aan ons volgende artikel te lezen waar we je wat zullen geven Advies over de beste banken om te kopen om uw woonkamer in stijl, comfort en elegantie in te richten Geïnteresseerd? Oké, laten we eens nader kijken…

De meest populaire banken op de markt

Het eerste dat u moet zeggen, is waar het verzoek naartoe gaat. De meest populaire bankmodellen zijn:

  • De Cheslong bank of fauteuil: een van de best verkochte modellen. Ideaal om te gaan liggen voor een goed rustmoment.
  • De hoekbank: ideaal voor het kwadrateren in kleine ruimtes
  • De vintage bank: Meer dan één type is een steeds populairder ontwerppatroon. Als je je huis graag in retrostijl wilt decoreren, dan is dit het!
  • De Chester bank: Een kleine maar zeer kleurrijke bank die heel goed past bij de vintage stijl.
  • De slaapbank: een bank die ons helpt als we bezoek in huis hebben.

Waar kun je je volgende stijlvolle bank kopen?

Zoals gebruikelijk op onze blog, bevelen we graag online winkels aan waar we kwaliteitsproducten zien die bij onze smaak passen. Deze keer raden we u aan de Vittello-website over comfortabele banken te bezoeken, waar u mooie en elegante bankmodellen kunt zien die u zullen inspireren bij uw inrichtingsideeën. Deze winkel heeft banken gemaakt in Spanje met uitstekende anti-vlekkenstoffen. Ze hebben ook een zeer interessante online verkoopcatalogus.

De modellen die wij het leukst vinden en die een vleugje vintage hebben zijn:

  • Het bankmodel Casanova.
  • Het bankmodel Sandretti. De stalen poten geven het een zeer interessante minimalistische touch
  • De 3-zits bank model Larry. Een zeer vintage uitstraling. Uitstekend detail van de drankenkoeler en de USB-poort om onze elektronische apparaten aan te sluiten.
  • Het Summun bankmodel is ideaal voor buitenruimtes zoals een tuin.

Op zoek naar comfort en decoratie

Het is erg belangrijk om comfort te zoeken bij een kwaliteitsbank. Het is noodzakelijk om te zoeken naar de combinatie van stijl en comfort in dit soort meubels.

Als je van de vintage stijl houdt, probeer dan een bank te kiezen die goed past bij klassieke retrokleuren. Klassieke kleuren zoals wit, zwart, grijs en bruin zijn tegenwoordig populair. Je kunt ook kiezen voor pastelkleuren zoals lichtblauw, beige, lichtgroen, lichtroze.

Curiosa Waar komt het woord sofa vandaan?

Wist je dat het woord bank vandaan komt? arabisch woord zal ik doen wat betekent kussen?‘?, dit woord werd gebruikt om een ​​met verschillende wandtapijten en kussens bedekte verhoging aan te duiden waar de grootvizier zijn gasten kon ontvangen tijdens een ceremonie. In de loop der jaren is de definitie ervan uitgegroeid tot een comfortabele stoel zoals we die vandaag de dag kennen.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Vintage banken voor in je woonkamer» en het was handig om een ​​duidelijker idee te hebben van het bankmodel of ontwerp dat het beste past bij de decoratieve stijl die je in huis wilt halen. Tot snel in de volgende blogposts.