Skip to content
My Blog

Tafels en stoelen om je huis mee te decoreren

april 14, 2022

Bent u op zoek naar een nieuwe decoratie in uw keuken of woonkamer? Wilt u de tafel of stoelen in een kamer in uw huis vervangen? Welnu, als je antwoord ja is, nodig ik je uit om ons volgende artikel te lezen waarin we je enkele tips zullen geven voor decoratie met stoelen en tafels. Laten we het in detail bekijken…

Dat tafels en stoelen Dit zijn de meubels waar we het meest mee kunnen spelen als het gaat om het inrichten of inrichten van onze woonkamer of keuken. Dit zijn gemakkelijk te combineren elementen. We zullen de modellen kennen die het meest kunnen bijdragen aan het interieurontwerp.

Uitschuifbare eettafel

Een uitstekend idee wanneer u bezoek ontvangt en moet aanpassen aan het aantal gasten aan tafel vanuit je keuken of woonkamer. De uitschuifbare tafels stellen ons in staat om de afmetingen van onze tafel gemakkelijk te vergroten of te verkleinen, en deze aan te passen aan de ruimtes en het aantal gasten.

heftafels

Dat moeten wij ook kunnen Pas de hoogte van de tafel in onze woonkamer aan. Het kan veranderen van een salontafel naar een hoge tafel. In veel gevallen zijn de afmetingen van ons huis klein, waardoor we gedwongen zijn hetzelfde meubel te gebruiken om meerdere functies te vervullen. Om deze reden is een heftafel die ook dienst doet als een plek om te decoreren en te eten een effectief idee.

Vintage stijl schilderijen

Onze favoriete stijl en steeds meer een van de meest gewilde op de markt. Het vintage decor probeert de stijlen van de jaren 60, 70 en 80 na te bootsen. Tafels in deze stijl geven meestal de voorkeur aan hout, metalen, geometrische vormen in decoratie, minimalistische ontwerpen, enz.

In termen van kleur zijn de meest opvallende die welke overeenkomen met de retrofilosofie, bijvl Zwarte kleur, beige, grijs, zwart, pastelkleuren, bruine kleur;Enzovoort

In vintage decoratie kunnen we verschillende substijlen krijgen, zoals: Scandinavische, industriële en rustieke stijl.

Inspireer ons tot geweldige ideeën

Omdat we altijd graag websites aanbevelen waar u de producten kunt zien die we op onze blog beoordelen, willen we deze keer de website van aanbevelen savetotal.com, een online winkel gespecialiseerd in verschillende soorten meubelen. Op deze pagina ziet u een grote catalogus met keukentafel- en stoelensets die u zullen inspireren.

De modellen die we het leukst vinden zijn:

  • Amsterdam uitschuifbare eettafel
  • Cambrian Chocolate uitschuifbare eettafel
  • Marion salontafel
  • Denver salontafel
  • Witte Cambrian Fly hoge salontafel
  • Eetkamerstoel met zwarte cirkels
  • Eetkamerstoel Lima Bruin
  • Tamara zwarte eetkamerstoel

We moeten ons realiseren dat we veel tijd besteden aan eten en dat het kiezen van een goede tafel voor onze woonkamer of voor onze keuken een prioriteit moet zijn.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Tafels en stoelen om je huis mee te decorerenen het was handig voor u om nieuwe decoratie-ideeën te hebben die u nu kunt toepassen. Tot snel in de volgende blogposts.