Skip to content
My Blog

Lampen om je huis stijlvol in te richten

april 11, 2022

Ben je je huis aan het opknappen? Ben je op zoek naar nieuwe ideeën voor meubels en accessoires om je huis mee te decoreren? Houd je van de vintage esthetiek? Welnu, als u een van deze vragen met ja hebt beantwoord, raad ik u aan ons volgende artikel te lezen waarin we over enkele van hen zullen praten. Modellen van lampen ideaal om te decoreren met veel retrostijl Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

Lampmodellen die u zullen inspireren

Het eerste dat we willen aanbevelen, is dat u deze online lampenwinkel bezoekt, waar u een brede catalogus van alle soorten lampen vindt, inclusief modellen met vintage ontwerpen.

De lampmodellen die we het leukst vonden en die een vintage touch hebben zijn:

  • Plafondlampen Bambu Fargesia 1xe27 Hazelnoot
  • Jute serie hangende plafondlamp met touw
  • Buitenlamp Tortuga klein, gemaakt van zwart aluminium.
  • Buitenwandlamp serie ALBAHACA
  • Woonkamer vloerlamp model FEROE in zwart

Trends in decoratieve lampen

We geven u de meest populaire modellen op de markt

Inbouw plafondlampen: Ze zijn ideaal voor elke kamer in ons huis, omdat ze verzonken zijn in het plafond en niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Dit geeft een grotere amplitude en geeft het gevoel in een grotere ruimte te zijn.

Lampen voor plafondventilatoren: Ideaal voor de zomer. Een 2-in-1 accessoire.

LED lampen in vintage design: Als u wilt besparen op uw elektriciteitsrekening, raden we aan om voor led-lampen te betalen, waarmee we 10% tot 15% op energie kunnen besparen. Bovendien kunt u tegenwoordig een zeer grote catalogus van LED-lampen krijgen met vintage ontwerpen die de lampontwerpen van de jaren 50 en 60 imiteren.

Hanglampen met touwknopen: Ideaal om een ​​meer rustieke of industriële look in huis te krijgen. Een goed idee is om grote houten balken aan het plafond te hangen en van daaruit meerdere slingers met gloeilampen op te hangen.

Vintage hanglampen

Kristallen Kroonluchter Plafondverlichting: Dit elegante hangende plafondlamp model bestaat uit meerdere poten (4 van 4 tot 6). Ze dragen meestal kristallen die het effect creëren van licht dat meerdere keren wordt gebroken,

Houten plafondlampen: Ideaal voor decoratiestijlen zoals rustiek, industrieel en Scandinavisch.

We moedigen u aan om te bladeren sociaal netwerk Pinterest en schrijf de zin “decoratie met lampen” U kunt dus foto’s zien van omgevingen die zijn versierd met lampen. U zult zeker enkele zeer goede ideeën vinden om u te inspireren.

Lampen zijn een van de belangrijkste meubelstukken waarmee we rekening moeten houden bij het interieurontwerp. We moeten het niet zien als een eenvoudig verlichtingsaccessoire, maar ook als een aanvulling op de decoratieve uitstraling die we in huis willen bereiken.

De decoratie weerspiegelt vaak de persoonlijkheid van de mensen die er wonen.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Lampmodellen om je huis mee te decorerenen het was nuttig voor u om nieuwe soorten lampen te ontdekken die kunnen worden gecombineerd met de stijl van uw huis. Tot snel in de volgende blogposts