Skip to content
My Blog

Epoxyhars tafels om je huis mee te decoreren

april 11, 2022

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën om je huis zowel binnen als buiten in te richten? Wil je een nieuwe tafel voor je woonkamer, keuken of terras? Houd je van een vintage interieur? Als je een van deze vragen positief hebt beantwoord, raden we je aan dit artikel te lezen, waarin we het hebben over zeer aantrekkelijke meubels zoals een slaapbank Epoxyhars tafels Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Laten we dat hieronder eens nader bekijken.

Wat zijn tafels van epoxyhars?

Dit zijn tabellen waar een speciale hars die een specifieke laag vormt die het oppervlak lichter en natuurlijk resistenter maakt.

epoxy of epoxyharsenook vaak polyepoxiden genoemd, zijn een klasse van reactieve polymeren en prepolymeren die epoxygroepen bevatten.

Dit type hars wordt meestal toegepast op houten tafels waar de resultaten spectaculair zijn.

Voorbeelden van harstafels om u te inspireren

Zodat u een echt voorbeeld met de uwe kunt zien, raden we u aan de website mesaepoxi.es te bezoeken, waar u verschillende modellen harstafels kunt zien.

Dit bedrijf is de nationale referentie in het vervaardigen van dit soort op maat gemaakte schilderijen.

In hun specifieke geval gebruiken ze epoxy, het hoogwaardige materiaal gemaakt van olijfhout, voor hun tafels. Haar ontwerpen hebben een spectaculaire retro touch die heel goed combineert met decoratieve stijlen als klassiek, Scandinavisch, industrieel en minimalistisch.

Voordelen van een tafel met epoxyhars

Het gebruik van epoxyhars geeft ons niet alleen de mogelijkheid om een ​​tafel met een innovatieve uitstraling te krijgen, maar ook andere soorten voordelen, zoals:

  • Hoge thermische weerstand: Volgens studies is dit type materiaal permanent bestand tegen temperaturen tot 45 ° C, en in sommige gevallen tot 70 graden.
  • Ze gaan corrosie beter tegen: Epoxyhars heeft een grote weerstand tegen constante blootstelling aan bijtende chemicaliën.
  • Hoge weerstand. Dit type hars heeft een fysieke weerstand van 65N kracht per vierkante meter. Het is een ideaal materiaal, niet alleen voor residentieel gebruik, maar ook voor fabrieken, commerciële en industriële gebouwen.
  • Ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Een van de grote zorgen bij het kopen van een meubel is de reiniging of het onderhoud. In het geval van epoxy tafels zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken door de flexibiliteit en bevochtiging van hun materiaal.
  • Krimpt niet: Dit is een van de belangrijkste kenmerken die het onderscheidt van andere meubelverven of beschermers. Epoxyhars krimpt vrijwel niet.

elegante decoratie

Hout is een zeer nobel en duurzaam materiaal. . En als we ook hars hebben aangebracht om de glans en duurzaamheid te verbeteren. We hebben een register van $ 100.

De inrichting van de verschillende kamers van ons huis zegt veel over onze persoonlijkheid.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over de Epoxyhars tafels als alternatief voor uw woondecoratie. Ik hoop dat het voor u nuttig was om nieuwe meubels te ontdekken met een vintage esthetiek die bij uw smaak past. Tot snel in de volgende blogposts…