Skip to content
My Blog

Advies en decoratiestijlen met hoofdborden of relaxfauteuils

april 13, 2022

Houd je van de wereld van decoratie? Heeft u een nieuwbouw of renovatieproject in uw woning? Hou je van vintage of retro stijl? Welnu, als uw antwoord op een van deze vragen positief is, nodig ik u uit om ons volgende artikel te lezen, waar we het over verschillende zullen hebben Tips en stijlen om te gebruiken bij het decoreren met hoofdeinden en fauteuils, een meubel waar de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Ben je geïnteresseerd? Oké, laten we eens nader kijken…

Het meubilair is een super belangrijk element in de decoratie. Weten hoe ze te kiezen en te combineren met de gewenste ruimte of omgeving is een kunst waar we voor moeten zorgen.

Hoofdborden: elegantie voor onze slaapkamers

Het bed in de slaapkamer is de hoofdrolspeler van deze kamer. Het is het eerste wat we zien en degene die het meest onze aandacht trekt. Daarom moeten we er gebruik van maken en het een creatief decoratief tintje geven. Hiervoor kunnen we kiezen voor een mooi en elegant hoofdbord voor het bed.

Die kunnen we gebruiken Hoofdbord als dragend meubel (voor het plaatsen van boeken, accessoires, decoraties, enz.), in dit geval is het noodzakelijk om te kiezen voor grote hoofdborden die de rug van de gebruikers bedekken.

Als we alleen de aankleding van de kamer willen verbeteren, kunnen we kiezen voor een kleiner hoofdeinde.

Qua stijlen heb je vintage en modern. Uiteraard kiezen we de eerste die bij onze filosofie past.

Om je hoofdeinde een vintage stijl te geven, raden we de volgende ideeën aan:

  • Hoofdborden in effen en pastelkleuren algemeen geassocieerd met de retro-stijl: we raden grijs, beige, groenblauw, crème, lichtgroen, okergeel, enz.
  • hoofdeinden van getufte stof. Stof is een materiaal dat een elegante en vintage touch geeft. Vergeet niet om een ​​vlekbestendige stof te vragen.

Relax fauteuil: comfort met stijl

Een zeer interessant meubelstuk voor ons decoratieproject zijn de relaxfauteuils, sommige Fauteuils die comfort, elegantie en veel vintage stijl combineren.

Relaxfauteuils worden vooral gekenmerkt door hun natuur verstelbare rugleuning en een opklapbare voetensteun waarvan het doel is dat de gebruiker de meest comfortabele positie voor zijn rust vindt.

We raden fauteuils aan in zwart, beige, lichtblauw, lichtgroen, lichtbruin. Het zijn zeer goed te combineren kleuren met de retrostijl. Effen kleuren zijn meestal erg elegant

Wat betreft het materiaal, de veilige gok is: vuilafstotende stof

Voor de vintage stijl raden we aan: Fauteuil met ronde vormen op de rugleuning en in het gebied van de armleuningen. Zoek naar een model dat meubels uit de jaren ’60, ’70 en ’80 nabootst.

Op zoek naar inspiratie voor stijlvolle meubels

Bij Con EstiloVintage onderzoeken en beoordelen we graag sites waar onze gebruikers inspiratie kunnen vinden voor hun decoratieve projecten. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om de SermaHome-website aan u aan te bevelen Fabrikant van spectaculair ontworpen fauteuils en hoofdborden. We houden echt van de vintage touch van hun meubels.

Onder de prachtige stijlvolle meubels vallen hoofdborden, fauteuils, fauteuils, nachtkastjes en tuinmeubelen op.

Het functionele is beter dan het mooie, want wat goed werkt, blijft bestaan.” Ray Eames.

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Advies en decoratiestijlen met hoofdborden of relaxfauteuilsen het was nuttig voor u om nieuwe decoratie-ideeën te hebben om in uw huis toe te passen met deze prachtige meubelstukken die ons niet alleen sieren, maar ons ook veel comfort bieden. Tot snel in de volgende blogposts