Skip to content
My Blog

Accessoires om je eigen lamp te maken

april 12, 2022

Wil je graag je eigen lamp samenstellen met een persoonlijk en creatief ontwerp? Houd je van de vintage stijl? Nou, als je antwoord ja is, nodigen we je uit om onze volgende artikelen te lezen, waar we je enkele tips zullen geven over wat het is de belangrijkste accessoires die je moet kopen om je eigen lamp in elkaar te zetten Ben je geïnteresseerd in het onderwerp? Nou, laten we dat hieronder in detail bekijken…

Veel mensen hechten veel belang aan het maken van hun eigen decoratieve items. Hiermee krijgen we een meer persoonlijke en creatieve stijl van decoratie. In de wereld van lampen hebben we toegang tot veel accessoires waarmee we onze lamp kunnen aanpassen aan onze wensen en behoeften.

Welke accessoires hebben we nodig om onze eigen lamp te maken?

De belangrijkste accessoires voor lampen die deel uitmaken van dit prachtige decoratieve object zijn:

  • lamphouder dat je het in materialen als metaal, messing of nikkel kunt krijgen en dat je het in verschillende kleuren kunt krijgen, zoals goud, zilver en koper.
  • Kabel het aansluiten van de lamp op de fitting. Kleurrijke decoratieve textielkoorden zijn de laatste jaren in de mode. Als je een vintage decoratie wilt maken, raden we je aan pastelkleuren te gebruiken die er geweldig uitzien en een heel mooie klassieke uitstraling hebben.
  • Lampenkap en kooien voor de lamp. Ga in dit geval op zoek naar een design dat een klassieke, vintage of industriële look geeft.
  • de gloeilampen In dit geval raden wij decoratieve led-lampen aan, waarmee u meer energie kunt besparen en zo op de lange termijn uw elektriciteitsrekening kunt verlagen. Wat betreft deze gloeilampen, zeg tegen jezelf dat je ze kunt krijgen met retro of vintage ontwerpen. De meeste retro-ontwerpen zijn meestal trapeziumvormig, flesachtig, gerookt, ballon, enz.
  • Extra elektrische apparatuur zoals stopcontacten, schakelaars, rozetten, kogelgewrichten, enz.

Waar kun je accessoires voor je nieuwe lamp kopen?

We raden je aan Koop accessoires of lamponderdelen in de online winkel of e-commerce. Omdat? Simpelweg omdat u toegang krijgt tot een grotere productcatalogus dan in een fysieke winkel. Aan de andere kant kunt u de meningen en beoordelingen zien van andere gebruikers die het product al hebben gekocht. Daarnaast hebben webshops doorgaans het hele jaar door aantrekkelijke aanbiedingen waar wij van kunnen profiteren.

Maak je eigen lamp: zoek inspiratie voor het decoreren van je lampen

We raden je aan om de rondleiding door de Pinterest sociaal netwerkt voor u om goede voorbeelden te zien ter inspiratie. Met uw zoekmachine vindt u foto’s van vintage lampen die u geweldige ideeën zullen geven.

We raden ook aan Volg verschillende interieurontwerpers op sociale netwerken die meestal foto’s van hun werk plaatsen en waar je voorbeelden kunt zien van lampontwerpen die ze gebruiken en hoe ze deze combineren met de rest van de elementen.

“Plaats altijd een controversieel stuk in de decoratie. Zo hebben je gasten iets om over te praten. Dorothy Draper

Ik hoop dat je genoten hebt van ons artikel over “Accessoires om je eigen lamp te makenen het was handig om meer te weten te komen over de elementen om een ​​lamp met veel persoonlijkheid aan te passen of helemaal opnieuw te maken. Tot snel in de volgende blogposts