Skip to content
My Blog

Zomerplanten en bloemen om het huis mee te versieren

september 8, 2022

509

Dat Zomerplanten zijn de perfecte optie om te genieten van het terras of balkon dat we in de winter een beetje hebben achtergelaten. Met de juiste zorg kunnen zelfs de hortensia’s waarvan je vaak denkt dat ze dood zijn de hoofdrolspelers worden van onze avonden buiten.

deel versier de buitenkant op een andere manierAls we deze hoek waar we de nacht doorbrengen optimaal willen benutten, is het misschien tijd om na te denken over de planten die het beste bij ons passen, planten die vanaf het begin de voorkeur geven aan ruimte.

Wat zijn de beste planten voor de zomer?

Dat zonwerende planten Dit zijn degenen waar we naar moeten zoeken voor de zomermaanden en hoewel dit niet betekent dat ze geen water nodig hebben, worden we geconfronteerd met modellen waarmee we zorgeloos kunnen zijn en profiteren van wat nu echt belangrijk is.

Dus als we weten hoe we de juiste moeten kiezen, kunnen we een dynamiek in onze kleine tuin creëren waardoor we ons beter voelen en meer ontspannen zijn we voelen ons midden in de natuur maar welke zijn aangegeven? Dan laten we u enkele van hen achter:

Surfinia

Perfect voor het bezetten van plantenbakken, de Surfinia werkt ook in een traditionele pot, van waaruit we al zijn groei kunnen zien en hoe hij onze hele kleurruimte vult. Met zeer weinig voorzorg moet het op een zonnige plaats worden geplaatst, zodat de stralen het direct kunnen bereiken. Je hebt het?

geranium

Met verschillende modi om uit te kiezen, de Geranium is een andere klassieke plant waarmee we in de zomermaanden ons terras kunnen inrichten. Perfect om in de zon te plaatsen, afhankelijk van de soort die we kiezen zullen we het ene of het andere onderhoud moeten plannen, maar altijd minimaal zodat het wordt zoals we zoeken.

hortensia

Misschien de Hortensia’s zijn wat delicater maar dat is niet waarom we ze voor de zomermaanden moeten weigeren. Door je met zorg te behandelen, zorgen we ervoor dat deze gedoemde plant de koningin van ons terras wordt, het exemplaar dat voor iedereen zichtbaar blijft. ben je blij met haar?

dahlia

Aantrekkelijk en opvallend, een dahlia is wat we nodig hebben om klasse, glamour en schoonheid toe te voegen aan ons balkon. Geef het vaak genoeg water, we laten het de bloemen produceren die het anders maken, die het bekronen als de plant die iedereen onder zijn dak wil hebben. Blijf niet zonder het te controleren!

oogje

Dat Doorvoer is ideaal voor ramen. Eenvoudig en met kleine bloemen geeft het een vleugje schoonheid aan de ruimte waar we het plaatsen, toch al moeilijk te vinden. Met zorgvuldig water geven – het verdraagt ​​​​geen overtollig water in de wortels – krijgen we een van de mooiste planten in de hele collectie. zal het van jou zijn?

Zoals we zien de Zomerbloemen om het huis mee te versieren Ze zijn heel verschillend van elkaar en dat betekent dat wanneer we op zoek zijn naar een natuurlijke manier om alle schoonheid van onze balkons naar voren te brengen, we hier een element hebben dat ons leven gemakkelijker, veel mooier en perfecter zal maken. Vind degene die je laat voelen!