Skip to content
My Blog

Wat boven het hoofdeinde te plaatsen

november 18, 2022

964

Op zoek naar ideeën wat boven het hoofdeinde te plaatsen? Vandaag brengen we veel suggesties die van grote hulp zullen zijn bij het inrichten van dit gebied Tweepersoonskamer. Volg deze eenvoudige, originele en goedkope decoratietips… Aan de slag!

Wat boven het hoofdeinde te plaatsen

Schilderijen, vinyl, behang, spiegels, planken of planken, lichtslingers, macramé, lijstwerk, enz… zijn enkele van de accessoires die trends zetten als het gaat om het inrichten van de tweepersoonskamer. Als je nog steeds niet weet wat je op het hoofdeinde moet zetten, dan is dit artikel iets voor jou. Laat u inspireren door onze suggesties en foto’s.

schilderen

Het onderwerp der onderwerpen: een schilderij. Verwachten! Wijs het idee nog niet af, want er zijn beelden en beelden. Als je niet zeker weet wat je op het hoofdeinde moet zetten, raden we je aan om met de eenvoudigste te beginnen, maar groots uit te pakken. Een groot formaat kunstwerk of foto wordt het middelpunt van je kamer.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Wilt u niet zoveel belang hechten aan het hoofdeinde? Bent u op zoek naar een meer subtiele en ingetogen decoratie? Nou, we raden aan om een ​​compositie van lege frames te maken! Een andere en zeer originele manier om het hoofdeinde met afbeeldingen te versieren.

Pinterest

U zult geïnteresseerd zijn: meer ideeën voor decoratie met lege fotolijsten

planken

Sinds kort is het in de mode om het hoofdeinde met een plank te versieren. Door één of meerdere planken op het hoofdeinde te plaatsen, kun je het decoreren met prints, foto’s, kaarsen, droogbloemen of planten! Het resultaat is erg schattig.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

achtergrond

Ook heel gemakkelijk en met een spectaculair resultaat. Het behang geeft je kamer een heel persoonlijke esthetiek. Een trendy patroon of behang, dat is alles wat je hoofdeinde nodig heeft. Kijk naar deze voorbeelden:

Pinterest
Pinterest
Pinterest

spiegel

Het is niet de meest voorkomende, maar sommige spiegelontwerpen zijn zo mooi dat ze er geweldig uitzien, waar je ze ook neerzet. Als je niet weet wat je op het hoofdeinde van het bed moet zetten, is hier nog een idee:

Pinterest

Een grote spiegel boven het hoofdeinde helpt het natuurlijke licht te versterken en uw slaapkamer te vullen met licht, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat.

Pinterest
Pinterest

Andere prachtige modellen zoals spiegels van riet of rotan, samen met andere decoratieve accessoires van natuurlijke vezels, zullen u helpen om de natuurlijke en warme toets te integreren en een gezellige ruimte te creëren die bevorderlijk is voor ontspanning en rust.

rieten manden of borden

En nog handiger dan spiegels, rieten borden en wie borden zegt, bedoelt manden of schotels. Je hebt deze elementen vast al duizend keer gezien in decoratiewinkels omdat ze erg actueel zijn en een ideale optie om het hoofdeinde te versieren.

Pinterest
Pinterest
Afbeelding: slaapkamerbenodigdheden

macrame

Jaren geleden maakte de macrame-techniek een comeback, vond zichzelf opnieuw uit en bracht ons prachtige kunstwerken die perfect zijn voor elke kamer in huis. De slaapkamer is daarop geen uitzondering en doet ook mee met deze trend.

Pinterest
Pinterest

Wat we het leukste vinden aan macramé is dat je het zelf kunt doen, want er zijn veel tutorials op internet om een ​​charmante compositie of decoratie te maken. Je hebt alleen wat tijd en vaardigheid nodig.

Heb je ideeën gekregen? We hopen hiermee uw vraag te hebben opgelost. wat boven het hoofdeinde te plaatsen. En als dat niet het geval was, weet dan dat dit artikel leeft, we voegen deze ontdekkingen, liefde op het eerste gezicht en nieuwe trends toe, daarom nodigen we u uit om ons van tijd tot tijd te bezoeken.