Skip to content
My Blog

Vintage Harley Davidson: onthult de geheel nieuwe Sportster S

mei 6, 2022

Harley Davidson introduceert de gloednieuwe 121 pk Sportster S.

Met de Sportster S heeft Harley Davidson weer een uitbreiding van zijn sportmotorfietslijn op de markt gebracht. Gebouwd op het Revolution Max-platform, tilt deze nieuwe fiets de prestaties van de lijn naar nieuwe hoogten terwijl hij een eerbetoon is aan de iconische fiets.

Beginnend met prestaties ontwikkelt deze Sportster S 121 pk en veel koppel bij lage toerentallen dankzij de 1250 ton zware V-twin-motor. De vermogen-gewichtsverhouding is ook geoptimaliseerd, aangezien de motorfiets met een volle tank slechts 228 kg weegt.

oude harley davidson

Om al die kracht te leveren, een stijf frame met een gelaste stalen buisframe swingarm en gestanste X-balken. Hoewel de fiets geweldig is op de rechte stukken, is hij ook goed in de bochten, omdat hij is uitgerust met volledig instelbare 43 mm SHOWA omgekeerde patroonvorken en een gebogen SHOWA-piggyback-schokbreker.

De fiets wordt tegengehouden door een Brembo-remklauw met vier zuigers voor met een schijf van 320 mm en een remklauw met twee zuigers achter met een schijf van 260 mm. De Sportster S heeft ook een aantal innovaties om je onderweg te ondersteunen.

Schermafbeelding 915 Schermafbeelding 914 Schermafbeelding 913

Technologieën zoals USB-C-poorten, verwarmde handgrepen, cruisecontrol, voorgeprogrammeerde rijmodi, een 4,0-inch rond TFT-display, led-verlichting en verstelbare handmatige rem- en koppelingshendels zijn dingen uit de toekomst.

De Sportster S is een geheel nieuwe motorfiets gebaseerd op het Revolution Max-platform en zet een nieuwe prestatienorm voor de Sportster-lijn, die uitblinkt in kracht, prestaties, technologie en stijl. En het maakt deel uit van de toewijding van het merk om motorfietsen te promoten die aansluiten bij de strategie om het comfort te vergroten en het erfgoed van Harley-Davidson te bevorderen.

Harley Davidson introduceert de gloednieuwe 121 pk Sportster S

+ VAN HARLEY DAVIDSON

Schermafbeelding 1205 Schermafbeelding 1204 Schermafbeelding 1203 Schermafbeelding 1202

https://www.harley-davidson.com/es/es/