Skip to content
My Blog

Vintage badkamerdecoratie-ideeën, tips, sleutels en veel foto’s

mei 4, 2022

1927

En we gaan verder met de badkamers, vandaag breng ik veel ideeën voor decoratie vintage badkamer. Hoe kan het ook anders, dit is een selectie van foto’s behorend bij de blog vintage en chic, een referentie in deze stijl. Het onderwerp is helemaal niet gemakkelijk, maar als we een oud huis rehabiliteren, restaureren of conditioneren, hebben we een deel van de strijd gewonnen. Welnu, er zijn altijd elementen in huis die die vintage look helpen bereiken, zoals vloeren, plafonds, muren of zelfs oude toiletten die kunnen worden bewaard. Ik zie het probleem als je helemaal opnieuw begint in een nieuw huis. Hier zullen deze foto’s ons veel helpen. Van hen krijgen we ideeën, inspiratie en interessante conclusies.

Vintage badkamerdecoratie

Als u op zoek bent naar ideeën voor het inrichten van een vintage badkamer, overweeg dan deze tips:

vintage badkamer

-De spiegel

Alsjeblieft, de spiegel is een middelpunt in de badkamer, dus het is belangrijk dat deze oud is of er zo uitziet. Als het waar is dat het dagelijkse leven in de badkamer vooral praktisch moet zijn, vindt u zeker een goede balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Pinterest

-De muren

De wanden van je vintage badkamer geven stijl aan de hele kamer. U kunt herbetegeling voorkomen door de muur te bekleden met vintage designpapier. Tegenwoordig zijn er wasbare modellen voor speciaal gebruik in de badkamer en toilet. Er zijn zelfs opties die over de bestaande vloer worden gelegd, zodat u geen oude tegels hoeft te verwijderen, wat u tijd en geld bespaart.

-De wastafel

Als het gaat om het inrichten van een vintage badkamer, zijn keramische werkbladen mijn favoriet, en waar mogelijk met ijzeren poten. Als je de volgende keer door de blog bladert vintage en chic Je zult zien dat in veel andere voorstellen de wastafel geïntegreerd is in een oud meubel, deze meubelen zijn over het algemeen vrij breed en daarom is het noodzakelijk om voldoende ruimte te hebben.

-De badkuip

Ik ben dol op badkuipen op pootjes, tegenwoordig hebben bijna alle fabrikanten modellen in hun catalogus die de oude imiteren, het zou de finishing touch zijn voor je vintage badkamer.


En dan heb ik het niet eens over chromen badkuipen, het zijn van die stukken die naar je toe komen om met hun eigen licht te schijnen.

Pinterest

-Ritme

Wil je je badkamer die bijzondere vintage look geven, maar merk je dat er iets ontbreekt, ga dan voor design kranen. Er zijn nieuwe modellen op de markt die de lijnen van die tijd oproepen zonder in te boeten aan comfort.

Pinterest

-Verlichting

Het is waar dat we geen indrukwekkende lamp in onze badkamer kunnen plaatsen (of ja, als we een gratis badkamer inrichten), maar wat dacht je van een paar interessante schansen naast de spiegel? We hebben het over vintage esthetische ontwerpen, speciale stukken die je helpen de perfecte sfeer te creëren.

Pinterest
Pinterest

– Moeten we de oude toiletten behouden?

Deze keuze is heel persoonlijk en hangt ook af van veel factoren zoals: B. de staat van je oude toiletten, maar de waarheid is dat die grote wasbakken of toiletten met een hoge tank een giller zijn, weet je nog?

Pinterest

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in alle sleutels voor het inrichten van Provençaalse badkamers