Skip to content
My Blog

Versier met knopen, ideeën, knutselwerkjes

juli 13, 2022

1,014

Elk element van je huis kan een dosis originaliteit krijgen met dit product, zo eenvoudig en zo aanwezig in alle huizen, knoppen. Versier met knopen Het is eenvoudig, licht en zeer exclusief. Je hebt vast een goede collectie en zo niet, vraag het dan aan je moeder of grootmoeder, ze gooien nooit een kledingstuk weg zonder eerst de knopen te verwijderen, ze kunnen je misschien verrassen met de vreemdste en meest ongelooflijke modellen knopen die je ooit hebt gezien. En zonder verder oponthoud laten we deze schatten aan jou over Knutselen met knopen waar je goede ideeën vandaan kunt halen. Je zult het geweldig vinden!

Versier met knopen

De eenvoudigste materialen kunnen een grote verandering betekenen, en dat is het geval met knoppen, die de esthetiek van een kamer volledig kunnen veranderen. Weet je niet waar je moet beginnen? We brengen je veel ideeën voor versier met knopen.

Knutselen met knopen

Een banaal decoratief accessoire kan worden omgevormd tot een uniek en origineel stuk, zie de transformatie van deze lampenkappen.

Kap versierd met knopen

Papieren lamp versierd met knopen

Knutselen met knopen: lampen

Foto’s: IdeeënParadedecoratie, ThuisHandig

Laten we doorgaan met de Knutselen met knopen en met een idee dat je zal verrassen, zeker Versier de muur met knopen. Bekijk deze inspirerende beelden.

Versier de muur met knopen

Versier de muur met knopen

Foto’s: gedeconstrueerd

Het verstellen van een kussen met knopen is eenvoudig, zij het erg arbeidsintensief, zelfs als het resultaat spectaculair is. Wij bieden deze ideeën aan:

Knoop ambacht: kussen

Kussen versierd met knopen
Pinterest
Kussen versierd met knopen
Pinterest

Meubels versieren met knopen

Ons nieuwste voorstel is ook iets heel bijzonders Meubels versieren met knopen vind je het interessant? Nou, je zult er nog meer van houden als je de afbeeldingen ziet die we voor je hebben geselecteerd.

Kijk, wat een origineel idee, een doe-het-zelf-project dat het uiterlijk van het meubel dat je niet mooi vindt volledig zal veranderen. Om dit te bereiken, hoef je het alleen maar te versieren met knopen. In dit geval was een oude ladekast bedekt met parelmoeren knopen. Wat vind je van het resultaat?

Meubels versieren met knopen

Je kunt ook de deuren van een kast afdekken.

Ideeën-met knopen-5

Of geef een stoel een uniek tintje.

Ideeën-met knoppen-6

Overweeg dit materiaal te gebruiken als u een oude tafel recyclet.

Ideeën-met knoppen-7

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: DIY gigantische knoppen