Skip to content
My Blog

Verfraai uw ramen op loosestores.com

november 28, 2022

885

Jaloezieën kopen op internet is heel eenvoudig, wat niet zo eenvoudig is, is het vinden van het juiste product. Daarom presenteren we u vandaag een betrouwbare winkel om uw ramen snel, efficiënt en in alle veiligheid te bedekken. blinde mensen is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van jaloezieën, jaloezieën, plisségordijnen, verticale jaloezieën, Japanse panelen, horren, enz., met meer dan 15 jaar ervaring. Zijn virtuele winkel is een pionier in de online verkoop van jaloezieën op maat.

En wat vind je er in losstores. com Wat is niet verkrijgbaar in de andere winkels? Nou, allereerst een werkteam dat zich toelegt op klanttevredenheid. En ook:

  • Een hechte en gepersonaliseerde behandeling dankzij jou Gratis consultatie. Een perfecte metgezel die zorgvuldig moet worden gekozen, vooral voor jongeren of mensen die voor het eerst een voortent kopen.
  • gratis monsters.
  • Eigen productie van 100% Spaanse gepersonaliseerde producten.
  • Kwaliteit, duurzaamheid en exclusiviteit.
  • Gratis zelfstudies. maatvoering en montage.
  • Klantenservice wordt altijd beheerd door dezelfde persoon.
  • PVC-vrije milieuvriendelijke stoffen.
  • Speciale veiligheidssystemen voor kinderen en huisdieren.
  • GRATIS levering voor het vasteland van Spanje en Portugal.
  • Twee jaar garantie.

Hieronder presenteren we de beste producten van blinde mensen:

rooster

Het bekleden van uw ramen is niet alleen een decoratief middel, maar ook een optie die u welzijn en comfort zal brengen. Een kamer beschermen tegen de zon, de temperatuur regelen of het meubilair verzorgen is eenvoudig dankzij rolluiken. Door hun rechte en eenvoudige lijnen zijn ze ook ideaal in jonge woningen en moderne omgevingen. Het gebruik ervan is viraal gegaan dankzij de lage prijs, eenvoudige installatie en geweldige functionaliteit. Daarnaast bieden de jaloezieën u een hoge mate van privacy, zodat u kunt genieten van de privacy die u in uw woning nodig heeft. in de losstores. com U vindt er een ruim assortiment rolgordijnen op maat: screen, doorschijnend, PVC-vrij, ondoorzichtig, gemotoriseerd, enz…

Venetiaanse

Jaloezieën of lamellenjaloezieën zijn erg handig wanneer u de lichtinval moet regelen. Dankzij het mechanisme van de jaloezieën kan de positie van de lamellen worden aangepast, wat de lichtdoorgang bevordert wanneer de jaloezieën naar beneden zijn. Jaloezieën zijn gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium of hout. Deze laatste zijn in de mode vanwege hun natuurlijke esthetiek die dicht bij de slow- of boho-trend ligt. blinde mensen Het biedt beide soorten jaloezieën en een antislipvariant die de lamellen ook bij intensief gebruik in hun oorspronkelijke staat terugbrengt.

geplooide gordijnen

Plissés zijn een tussenvorm tussen rolgordijnen en jaloezieën. Door zijn accordeon-esthetiek kan hij zowel naar boven als naar beneden worden geopend. Ze zijn bijzonder geschikt voor draai-kiepramen, omdat ze de mogelijkheid bieden om het kozijn te openen zonder het gordijn op te tillen. Kies uit verschillende soorten stof: doorschijnend, ondoorzichtig of volledig verduisterend.

Verticale jaloezieën

Als u een pluspunt wilt in elegantie en moderniteit, zijn verticale jaloezieën de juiste keuze. Verticale lamellen met verschillende soorten openingen en de mogelijkheid om de draaihoek van de lamellen aan te passen. Wanneer worden verticale jaloezieën aanbevolen? Vooral bij grote ramen, van plafond tot vloer, zijn ze ook een ideale manier om ruimtes van elkaar te scheiden.

japanse panelen

Japanse panelen maken het verschil in je woning. Bedek uw ramen met verschuifbare verticale zijpanelen die een verscheidenheid aan toepassingen bieden. Bedek grote ramen, aparte kamers, gebruik ze als kastdeuren of verberg inloopkasten. losstores.com U kunt uw Japanse panelen op maat maken, tot 5 meter lang, gepersonaliseerd met een ontwerp of afbeelding, in de stof die het beste bij u past.

klamboe

De winkel losstores.com Het completeert zijn brede aanbod met een interessante collectie klamboes. De meest praktische op maat gemaakte zelfintrekbare modellen die ongewenste muggen buiten houden.

Bezoek de online winkel en zie uit de eerste hand wat ze bij u thuis kunnen brengen.