Skip to content
My Blog

Verander uw foto’s in kaders met Photo Canvas

mei 7, 2022

331

Wil je je huis op een originele manier inrichten? Misschien is de beste strategie hiervoor om het een vleugje van je stijl te geven en wat je echt leuk vindt. En wat is er mooier dan je muren te decoreren met afbeeldingen van je eigen foto’s?

Je kunt de kamers in je huis niet alleen een persoonlijkere uitstraling geven in relatie tot je neigingen, ze zien er ook een stuk moderner uit. Deze decoratieve elementen hebben de vinger aan de pols, omdat ze zich aanpassen aan alle inrichtingsstijlen en op verschillende manieren kunnen worden aangepast.

Als je foto’s van je beste momenten in schilderijen wilt veranderen, moet je weten wat het doet Canvas schilderij en de verschillende voorstellen die het biedt.

Met Photo Canvas kunt u een originele decoratie maken

Interieurdecoratie moet zijn de weerspiegeling van degenen die het bewonen. Daarom is het belangrijk om het een persoonlijkheid te geven die bij uw smaak past en weerspiegelt wat voor u het belangrijkst is, zodat familiefoto’s of uw beste momenten nooit worden gemist. Maar de kunst is om ze in stijl weer te geven, en Photo Canvas kan je daarbij helpen.

Het is een Spaans bedrijf gespecialiseerd in beeld- en fotoservices dat in 1984 haar deuren opende. Eerst werkten ze aan de ontwikkeling van rollen en vervolgens het printen op fotopapier. Tegenwoordig zijn ze een nationale referentie in alles wat met printen en sublimeren te maken heeft in verschillende materialen, formaten en formaten.

In hun faciliteiten hebben ze geavanceerde technologie om elke afbeelding af te drukken die u wilt en in de stijl die u wilt. Zijn groep beeld- en fotografiespecialisten heeft de nodige vaardigheden om u kwaliteitswerk te bieden, schoon en volgens uw specificaties.

Als je een origineel en modern tintje nodig hebt om je huis of bedrijf te decoreren, heb je de mogelijkheid om het te doen met de verschillende voorstellen die Photo Canvas je biedt. Je hoeft alleen maar de unieke afbeeldingen te vinden die jou definiëren.

Met Photo Canvas kunt u een originele decoratie maken

Je hebt verschillende opties om uit te kiezen

In foto canvas heb je de mogelijkheid om Schilderijen, doeken, posters, reclamebanners of wat je maar wilt. Ze worden gepersonaliseerd met de foto’s of afbeeldingen die u wilt. Het meest interessante is dat je verschillende opties hebt om uit te kiezen.

Op deze manier kunt u de stijl en het materiaal van het schilderij aanpassen aan de aard van uw decoratie.

U kunt bijvoorbeeld een foto op canvas op een grenen lijst of direct op hout laten drukken. Dit type schilderij ziet er geweldig uit in decoraties in Scandinavische of Scandinavische stijl. Wil je iets stoerder en met een beetje sprankeling, dan kun je een fotoprint bestellen met een aluminium lijst in mat goud of zilver.

Je kan ook verzoek ingelijste aangepaste canvasseningelijst in hout, posters, foto’s in methacrylaat, aluminium, foamboards etc.

Laten we ook andere producten niet vergeten, zoals reclamebanners, oprolposters, roomdividers, wandklokken en nog veel meer. Daarnaast kunt u het formaat van het schilderij opvragen dat het beste bij u past: drieluik, mozaïek, print tegel zeshoekig, of hoe je maar wilt.

Je hebt verschillende opties om uit te kiezen

Hoe vraag je je gepersonaliseerde schilderij in Photo Canvas aan?

Het runnen van de Photo Canvas online winkel vereist geen ingewikkelde stappen. Het enige dat u hoeft te doen, is de productcategorieën openen en degene kiezen die u uw foto’s op canvas of een ander medium wilt afdrukken. Voer vervolgens uw bestelspecificaties in: framemaat, vorm en kleur.

Alle categorieën U kunt vanaf het begin aanpassen met de online editor. U kunt onder andere één of meerdere foto’s invoegen, tekst toevoegen, voorgedefinieerde sjablonen gebruiken. Zodra uw bestelling is geplaatst, hoeft u slechts een paar dagen te wachten om het thuis te ontvangen zoals u het heeft ontworpen.

Een ander voordeel van Photo Canvas is dat op zijn website bieden hun klanten verschillende aanbiedingen en kortingen waarvan u kunt genieten wanneer u maar wilt. Als uw bestelling hoger is dan € 50, is de levering volledig gratis.

Hoe vraag je je gepersonaliseerde schilderij in Photo Canvas aan?

Waarom kiezen voor fotocanvas?

Heb je al besloten om je huis een modern en origineel tintje te geven met gepersonaliseerde schilderijen? Het is daarom belangrijk dat je de beste plek kiest om te verblijven met de gewenste kwaliteit.

Velen wenden zich om vele redenen liever tot echte experts in de kunst van het gepersonaliseerd afdrukken van foto’s. De meest prominente zijn onder meer:

  • Prints worden gemaakt met behulp van de beste technologie. De kleuren en details van uw foto’s blijven altijd behouden.
  • Je kunt ze aanvragen Afdrukken op verschillende materialenallemaal van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.
  • Je hebt de kans Kies het formaat en de stijl van je schilderij. U kunt uw bestelling ook volledig personaliseren.
  • Productverzending is snel en het heeft een veiligheidsverpakking om de oppervlakken van het schilderij te beschermen tegen beschadiging.
  • De foto’s worden geleverd met de benodigde elementen om op te hangen of te staan.
  • Ze bieden frames op een grote manier Verscheidenheid aan kleuren en texturen.