Skip to content
My Blog

Tuin- en terrasproducten die even decoratief als praktisch zijn

mei 8, 2022

368

Vroeger dienden veel decoratieve elementen vooral een esthetisch doel, brengt een meer decoratieve waar ze waren geplaatst. Ze waren echter niet synoniem met bruikbaarheid. Gelukkig is de situatie vandaag heel anders.

En er zijn veel fabrikanten die ontwerpen tuin- en terrasproducten die niet alleen mooi zijn, maar ook uiterst nuttig. Dit blijkt uit de artikelen die we hieronder beschrijven en die ook worden gekenmerkt door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Stedelijke tuin

Je hoeft niet ver terug te kijken om een ​​moment te vinden waarop Kweek je eigen tomaten, planten of andere plantelementen het hebben van een traditionele boomgaard in de tuin, met alle nadelen van dien: onderhoud, ruimteverlies, minder aantrekkingskracht van de voorziening in het algemeen, etc.

Gelukkig zijn er momenteel de zogenaamde stadstuinen. Ze behoren tot de best verkochte tuin- en terrasproductenwat niet verwonderlijk is gezien de eigenschappen die ze hebben.

Hoewel het afhankelijk is van het model, zijn ze in veel gevallen gemaakt van massief dennenhout. Dit resulteert in een zeer mooie visuele weergave, waarbij vooral de duurzaamheid van het geheel wordt benadrukt. Ze zijn bestand tegen veel gewicht, zodat u uw plantoppervlak optimaal kunt benutten.

In die zin openen zich vele mogelijkheden. Er zijn mensen die op citronella gebaseerde producten zoals geraniums planten om muggen af ​​​​te weren, wat vooral vervelend is in de zomer, terwijl anderen ervoor kiezen om dit te doen Groenten kweken voor eigen gebruik.

Wat uw situatie ook is, u zult zowel de enorme bruikbaarheid van een stadstuin als de een merkbare upgrade van de stijl van uw tuin of terras. Dankzij het compacte formaat van dit type product kunnen ze zelfs op niet al te ruime terrassen geplaatst worden.

In beide gevallen geeft de hoogte boven de grond het een unieke stijl. Het feit dat ze worden verhoogd is belangrijk voor gebruikers die de decoratie het belang geven dat het verdient, omdat ze veel aantrekkelijker zijn dan die op de begane grond. En alsof dat nog niet genoeg was Deze hoogte maakt het planten gemakkelijkeromdat je niet hoeft te hurken.

Let daar op Er zijn stadstuinen met wielen, die meestal zijn uitgerust met remmen voor extra veiligheid. Nogmaals, sommige units hebben een onderste plank, wat u op prijs zult stellen om alles, van de douche tot allerlei tuinbenodigdheden, op één veilige plek op te bergen.

Kunsthaag op rol

Een ander concept dat in de loop der jaren ook volledig is veranderd, is dat van privacy. Om niet gezien te worden door buren of voorbijgangers, moest je vroeger een outfit aantrekken die allesbehalve mooi was. Precies het tegenovergestelde gebeurt vandaag.

Een duidelijk voorbeeld is dat van de kunsthaag op rol. Het vervult twee functies, die beide erg belangrijk zijn. De eerste is gesloten Versier de plekHet nabootsen van het uiterlijk dat een wijnstokplant zou kunnen hebben.

Bovendien vermijden kunsthagen die op rol worden verkocht, nieuwsgierige blikken, en daarvoor moeten ze Plaats ze op plaatsen zoals balkons, balustrades en hekken. In alle drie de gevallen is de installatie helemaal niet ingewikkeld, waardoor je in een mum van tijd meer privacy geniet.