Skip to content
My Blog

thuiskantoor

november 19, 2022

2.198

De zomer is voorbij! September komt eraan en daarmee routines, verplichtingen en werk. Ik weet dat je geen zin hebt om te beginnen omdat je motivatie nodig hebt. Wat zeg je als je een mooie en functionele werkruimte in je huis inricht? Hoe klein het ook is, het is een stimulans om alles op zijn plaats te hebben. Vandaag geven we je ideeën om een ​​kleine te maken thuiskantoorJe kunt het gat in een kast, een gang of een verdeler gebruiken, er is vast en zeker een ongebruikte muur in je woonkamer, je hebt ook de mogelijkheid om je werkruimte in de slaapkamer in te richten (als je in gezelschap slaapt, doe ik niet raad het aan, je weet niet hoeveel je last hebt van het geluid van het toetsenbord), in ieder geval is het altijd spannend om aan een nieuw project te beginnen, je zult zeker de ideale plek vinden om jezelf te vestigen, jezelf 100% te geven en succesvol te zijn !

thuiskantoor

Als je alleen een laptop gebruikt, wordt het creëren van een werkruimte thuis een stuk eenvoudiger aangezien de benodigde ruimte minimaal is. Wel raden we je aan om een ​​specifieke plek toe te wijzen, bij voorkeur een rustige, met een tafel of oppervlak op optimale hoogte en een ergonomische stoel. Als u vele uren achter de computer doorbrengt, moet u op uw houding en dus op uw gezondheid letten.

kleine-werkruimte-1 kleine-werkruimte-2 kleine-werkruimte-3 kleine-werkruimte-4 kleine-werkruimte-5 kleine-werkruimte-6

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Als we de periode van opsluiting moeten danken, hebben mensen hun vindingrijkheid verfijnd om werkruimtes of hoeken in het huis te integreren, en zijn ze erin geslaagd om ze volledig in de kamer te combineren, meestal de woonkamer, aangezien het een kamer is die door het hele gezin wordt gedeeld .

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Kleine werkhoeken

Steeds meer mensen werken vanuit huis, heb jij ook behoefte aan een werkplek aan huis? Maak je geen zorgen als je geen specifieke ruimte hebt, plaats je kleine kantoor in elke hoek van je huis, in de keuken, in de woonkamer, in je slaapkamer of in een gang. Vandaag delen we meer ideeën om je te inspireren en je ervan te overtuigen dat grootte er in dit geval niet toe doet.

🙂

kleine-werkruimte-1 kleine-werkruimte-2 kleine-werkruimte-3 kleine-werkruimte-4

De woonkamer is een ideale plek omdat je tegelijkertijd verbonden bent met alles wat er thuis gebeurt. Perfect voor mensen die op twee plaatsen tegelijk kunnen zijn en ook voor degenen die niets willen missen in het dagelijks leven.

kleine-werkruimte-5 kleine-werkruimte-6

Als je moeite hebt met concentreren, kun je beter de drukke plekken vermijden en naar je slaapkamer gaan. Het nadeel hier is wanneer je om twee uur ’s ochtends geïnspireerd raakt om je partner het licht van het scherm en het geluid van het toetsenbord te zien oppikken.

kleine-werkruimte-7 kleine-werkruimte-8

De keuken is een andere geweldige plek om je kleine thuiswerkruimte in te richten als je de kans hebt. En tot slot kun je je altijd vestigen in een doorgangsgebied, verdeler, gang …

kleine-werkruimte-9

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

ambachtelijke zone

Een charmante en functionele werkhoek om in je huis te creëren met twee lage planken en een blad. Je profiteert dus van een basis om mee te werken en planken om je spullen in op te bergen.

Werkruimte
Foto: cristinamella.com

We blijven je ideeën aandragen voor het inrichten van je werkruimte thuis, waarom? Wel, het zal te danken zijn aan een bediende die vanuit huis werkt en ik weet dat het nodig is om een ​​speciale ruimte te hebben. De originele personalisatie en inrichting van uw werkruimte hangt meer af van de verbeelding dan van het budget.

Foto’s: huisontwerp
Pinterest