Skip to content
My Blog

sexy meisje in vintage lingerie advertentie

mei 8, 2022

Vintage verschijnt vaak in lingerieadvertenties. Dit zijn sexy babes in advertenties voor vintage lingerie

Enige tijd geleden in een van mijn andere blogs wij verraden een advertentie voor Elsa Pataky’s sensuele lingerie met een sexy dans voor Women’Secret. De advertentie voor Women’Secret uit de Dark Seduction-serie is voorbij, maar het is nog steeds een van die advertenties die als zeer sexy herinnerd zal worden.

De clip laat zien hoe sexy Elsa eruitziet in lingerie uit haar limited edition-collectie, waarbij ze haar figuur laat zien voor een spiegel. Elsa Pataky leek hard te hebben gewerkt en zag haar haar figuur terugkrijgen na de geboorte van haar tweelingdochters. Zozeer zelfs dat ze ook opschept over waar ze optrad en hoe haar man Chris Hemsworth haar hielp met de oefening op netwerken zoals Instagram.

Natuurlijk bereikt dit soort sexy reclame de erotische categorie niet, het is niet alsof je een erotisch meisje ziet met de kenmerken van op webcam xxx Megan Fox.

Maar over Megan gesproken, ze verblijdt ons ook met zwoele advertenties, want slechts zeven maanden nadat ze voor de derde keer moeder werd, Megan Fox was de nieuwe woordvoerster van Frederick’s of Hollywood Lingerie. De actrice en het merk deelden sexy foto’s op Instagram, waaruit bleek dat ze er beter aan toe was dan ooit.

De moeder van drie schittert ook in een brutale clip van 30 seconden waarin ze er uitdagend en toch sexy uitziet in verschillende lingeriesets. De aankondiging werd gedaan door fotograaf Ellen Von Unwerth in de Hollywood Hills. ikZeer sexy Megan Fox!

Een van de meest gewaagde afbeeldingen toont de vrouw van Brian Austin Green, liggend op haar buik, haar slipje gedeeltelijk bedekt met lichtpaarse kanten kousen. Ze had dik zwart haar, felrode lippenstift en zeer expressieve ogen. Het komt dichter bij het resultaat van live flirten met meisjes op de webcam, en dat is het altijd Interessant dat Megan onthulde hoe ze in zo’n korte tijd haar vorm wist terug te krijgen.

Wat is vintagelingerie?

De vroegste sporen van vintage lingerie zijn te vinden in het oude Egypte, toen vrouwen onderrokken droegen onder hun jurken. Haar ondeugend Ze zijn uitgevonden door Caterina de’ Medici, die ze gebruikte tijdens haar paardrijtochten en ze vervolgens versierde met borduursels en kant, waardoor ze een verleidingsinstrument werden.

Ook konden de Camboys het personeel niet zo veel van streek maken als zij?De katholieke religie verbood ze in de middeleeuwen omdat ze als een obscene daad werden beschouwd. Aan die onderrokken, niet aan de camboys…

Schermafbeelding 1493

Van de 17e tot de 19e eeuw was er een opstand van borsten, korsetten en hoepelrokken en andere martelwerktuigen. In plaats van een beha lijkt volgens sommige rapporten iets bizars te zijn ontworpen door de New Yorkse Mary Phelps Jacobs, die een kriskras sjaal bijhield om haar enorme borsten te ondersteunen en ze versierde met veterstrikken.

Maar het is tijd om over lingerie te praten, want lingerie neemt een groot deel van het budget in beslag en iedereen wil er graag goed uitzien, zowel wat er te zien is als wat niet. Dus als we willen weten wat de trend van intieme mode is, bereidt het ons alleen maar voor om te genieten van kleding die te licht en sexy is.

Maar sexy zijn betekent niet vulgair zijn en daarom komt het beste in intieme mode van dit seizoen van de hand van een van de trends die me het meest heeft ontroerd. Ik heb het natuurlijk over vintage, trends die al jaren bestaan ​​maar die niet verslijten, maar juist vernieuwen en terugkomen.

Als dat zo is, zal in 2022 iets soortgelijks te zien zijn, dat volgende zomer zijn weg vindt naar de badkamercollectie. Zoveel culottes, zoveel hoge tailles en zoveel strikken en knopen die het vrouwelijke silhouet dat met deze mode vorm krijgt, kleden en vrouwelijkheid geven, tot het punt dat het gewoon botten zijn. Vintage lingeriemode is zo divers en gevarieerd dat je je favoriete transcamgirls kunt vragen om zich modern te kleden.

Wat in de winter gebruikelijk en repetitief is, zijn in ieder geval de nogal bleke kleuren die ons eraan herinneren dat de zon nog niet op is. En hoewel vaak voorkomend, zijn polkadot-afdrukken ook een meer dan haalbare optie.

Vintage ondergoed jaren 50

Er waren jaren dat een dame voor zichzelf wilde zorgen en zich wilde aankleden: ondergoed, bh, nachtjapon en badjas gaan richting onderbroek. En dankzij deze stof, naast andere synthetische vezels, komt het ondergoed van de sterren in een goedkopere versie op de markt.

Dolce & Gabbana biedt zijden slips die gedragen kunnen worden onder kanten jurken of rokken of als dagjurken. Tegenwoordig is het heel gewoon om een ​​hemdjurk te vinden, maar toen was het een revolutie, een compleet nieuwe manier om ondergoed te ontwerpen dat niet langer verborgen is onder de muren van het huis, maar apart.

Elk jaar dat voorbijging zag hij er beter uit in zijn ondergoed. Dus vandaag moeten we een nostalgische ode zingen aan de lingerie van de oudheid; naar die eeuwige sensualiteit die valt in zijdekant, zacht satijn en transparante vrouwelijkheid om de huid te kleden met voorstellen. En het is altijd beter om je voor te stellen dan te weten, intuïtief te zijn dan te onthullen. Misschien ligt hier de charme van vintage lingerie, in dit suggestieve vermogen.

water is sexy

Delicate bustiers in nude-tinten versmelten met de rondingen van het lichaam; Zwarte kanten topjes vol strikken, ruches en hangers op strategische plekken; culottes, jarretelgordels en bh-sets; Nachthemden als een tweede huid die de rondingen markeren alsof het een lichte streling is; Lijfjes die vrouwelijkheid tot in het oneindige brengen of satijnen kimono’s die gedragen kunnen worden zonder iets eronder. Dit zijn enkele van de sleutels tot het retro-korset, dat dit seizoen een comeback maakt als een minderheidstrend en ons eraan herinnert dat het misschien nooit is verdwenen.

Schermafbeelding 1495

Universele erotische mythen aller tijden, zoals Sofia Loren of Kim Basinger, speelden de hoofdrol in enkele van de meest memorabele lingeriemomenten van de afgelopen decennia, zowel voor als achter de camera. Collecties van sensuele beelden die nog generaties lang zullen worden herinnerd, en nog belangrijker, zullen de komende jaren de meest onuitgesproken dromen van schoonheid en aantrekkingskracht blijven inspireren.

Lingerie is vandaag een actieve en zeer diverse industrie met verschillende stijlen, merken en soorten klanten. Maar jaren geleden, toen ondergoed begon uit te breken met vooroordelen en zichzelf openlijk projecteerde met actrices als Brigitte Bardot of Marilyn Monroe als kampioenen, brak er een echt schandaal uit.

Het werd geschreven in de jaren vijftig en zestig, en hoewel enkele grote celluloid-wonders zoals Carole Lombard al hun lingerie-charmes lieten zien in controversiële films, kwam de definitieve lingerierevolutie nooit echt uit zoals destijds. Iets later, in de jaren 70 en 80, brak zijn bloeitijd aan; de opkomst van X-cinema en volwassen sterren zoals Linda Lovelace, die al kanten lingerie droeg die deel uitmaakt van haar artiestennaam.

En het is de bevrijding van de vrouw die de hele 20e eeuw langzaam maar effectief is verlopen en die op elk historisch moment nauw verbonden is met de relatie van de vrouw met haar ondergoed en bijgevolg met haar eigen lichaam en seksualiteit. Tegenwoordig zijn er in samenlevingen als de onze geen belemmeringen voor lingerie of zelfexpressie door middel van lingeriemode.

Zozeer zelfs dat sensualiteit soms kan doorgaan voor vulgariteit en lingerie als een simpele provocatie… Gelukkig is Catherine Deneuve hier om ons eraan te herinneren hoe we ons moeten uitkleden.