Skip to content
My Blog

Ringen die vintage en modern perfect combineren

mei 7, 2022

Je houdt ervan om authentiek te zijn en het verschil te maken met je look? Dan moet je de houten ringen van Nacva kennen, juwelen van hoge kwaliteit gemaakt met edele materialen door middel van volledig digitale processen die je een ongelooflijke uitstraling zullen geven op kantoor, tijdens een diner met vrienden en op elke andere plek waar je maar wilt.

Natuurlijkheid is in de mode, daarom zijn houten ringen trendy geworden als accessoire die de moderne mens aan zijn hand wil dragen om zijn gevoeligheid uit te drukken voor alles wat ons ecosysteem ons biedt.

Lange tijd was het gebruik van accessoires bijna uitsluitend voorbehouden aan vrouwen, tegenwoordig vullen mannen en vrouwen de outfit die ze in het dagelijks leven dragen aan met armbanden, oorbellen en ringen.

Als je overweegt een houten ring te kopen, is het tijd om meer te weten te komen over deze trend die een manier van leven is geworden.

Houten ringen met wolfraam

Als iets het merk Nacva kenmerkt, is het hun behoefte aan innovatie. Daarom hebben ze niet alleen houten ringen van zeer hoge kwaliteit gemaakt, maar deze ook gecombineerd met andere elementen zoals wolfraam, een zeer sterk en duurzaam metaal.

Houten ringen met wolfraam vertegenwoordigen kracht in alle opzichten, omdat het twee natuurlijke elementen zijn, duurzaam en resistent, die tot uiting komen in elegante en sobere ontwerpen zoals de leider van vandaag.

Ringen die vintage en modern perfect combineren

Houten ringen met hars

Hars is een ander product dat het merk gebruikt om de mooiste houten ringen te maken. Met hars afgeleid van bomen kunnen karakters en natuurlijke elementen worden vereeuwigd in kostuums en sieraden.

Dit materiaal in combinatie met de grootte van hout zorgt voor een magische formule die vintage en modern combineert, waardoor de schors van de boom wordt getransformeerd in een stuk dat zich perfect aanpast aan de omtrek van onze vingers.

Een sieraad dat eeuwig meegaat

Houten ringen zijn unieke stukken die een leven lang meegaan als ze op de juiste manier worden behandeld. Net als een eiken tafel of een meubel, mogen deze sieraden niet worden blootgesteld aan bijtende producten die de vezels kunnen beschadigen.

Als we de ring verwijderen voordat we onze handen wassen en hem op een veilige plaats bewaren, behoudt hij waarschijnlijk altijd zijn natuurlijke glans en kleur en zal hij deel uitmaken van onze look voor nog veel meer dates.