Skip to content
My Blog

Pantone-kleur van het jaar 2022

mei 6, 2022

3.4.5

We volgen graag de decoratietrends en Pantone is een stijlindicator. Seizoen na seizoen kondigen ze hun “kleur van het jaar” aan en we verzamelen de Decoralia-stick, we delen hem, we analyseren hem, we geven ideeën en we bekritiseren hem ook. Wil je weten wat dat is? Pantone-kleur 2022? Deze kleur, evenals weddenschappen van voorgaande jaren, hieronder!

Pantone 2022 erg naar beneden

Echt hij Pantone 2022 zijn naam is erg vergaan en het is nogal een intentieverklaring. Waarmee zal het merk Pantone ons dit jaar verrassen? Dat Zeer vergaan 17-3938 Het impliceert een oproep tot actie, het ontwaken van creativiteit en vindingrijkheid, een uitnodiging tot vreugde en dynamiek. Pantone wil dat deze tint een nieuwe benadering vertegenwoordigt, een samensmelting van fysiek en digitaal leven. We vertellen je alles hieronder Pantone 2022 verzendt en bij u thuis kan brengen.

Pantone 2022 erg naar beneden

Dat erg vergaan In de interieurdecoratie is het ontworpen om een ​​vleugje frisheid te brengen en het leven te geven door ongebruikelijke combinaties. Een zeer veelzijdige toon die veel speelruimte laat met muren, materialen of patronen. Doet dat je niet denken aan de Ultra Violette kleur die het merk koos om het jaar 2018 te vertegenwoordigen?

We vinden het geweldig dat Pantone een kleur voorspelt die elk jaar trending zal zijn, we erkennen de moeilijkheid en waarderen al het werk erachter. We begrijpen ook dat het onmogelijk is om ieders smaak te behagen en dat is min of meer wat mij dit jaar is overkomen met de Very Peri-tint, ik had het een beetje koud, het stoort me niet, het inspireert me niet en ik zou nooit thuis gebruiken, maar dat is een heel persoonlijke mening. We dragen onze speciale afdeling op aan alle liefhebbers van karmozijnrode of violette tinten, waar de Very Peri een goede indruk maakte Pantone-kleur 2022. Ter inspiratie delen we gedecoreerde interieurs bij Very Peri.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Hieronder gaan we in op suggesties van voorgaande jaren.

Pantone 2021 Ultimate Grey + markeerstift

Pantone 2021 Hij heeft al een vervanger en die eer is gezakt naar twee kleuren. Het komt zelden voor dat het beroemde bedrijf een tweekleurige combinatie kiest om de huidige trends te interpreteren en te definiëren, maar dit jaar was een zeer, zeer zeldzaam jaar. Nou, ik ben niet afgeleid, ik heb het nu over de gekozen kleuren. de gelukkigen zijn Ultiem grijs een diepgrijs en een lichtgeel met namen verhelderend. Volgens het advocatenkantoor staan ​​ze voor zekerheid en hoop, twee waarden die in deze tijden even wenselijk als nodig zijn.

Pantone 2021: Ultiem grijs + verhelderend

Daarnaast is een ander voordeel dat deze grijs + gele combinatie perfect past in alle soorten omgevingen, waardoor deze keuze zeer veelzijdig is, van begin tot eind aan te passen aan elke kamer, badkamer, keuken, woonkamer, slaapkamer etc. kan worden aangepast. Ook voor alle stijlen, van de meest klassieke tot de meest moderne woning. je wilt het zien Ontdek met ons wat deze compositie voor jou kan doen.

Voordat we u onze selectie foto’s van omgevingen laten zien die zijn versierd met Pantone 2021 (of liever “Pantones 2021”), willen we u informeren dat het merk u uitnodigt om ze samen te gebruiken. Welnu, alleen dan kunnen we hun gevoelens nabootsen. Ultimate Grey’s veiligheid, vertrouwen en stevigheid worden getemperd door een vleugje verlichting die, zoals de naam al doet vermoeden, opvalt om ruimtes op te fleuren, te verwarmen en te verlichten en daarmee onze gemoedstoestand. Een perfect huwelijk dat elkaar op een buitengewone manier aanvult en waarin ieder bijdraagt ​​aan wat de ander nodig heeft.

Bekijk de nieuwe Pantone 2021 SKU’s als je verliefd wordt op deze combo: PANTONE 17-5104 Ultimate Grey, PANTONE 13-0647 Illuminating.

Pantone-hallen 2021 Pantone-hallen 2021

Sinds een paar jaar dringt de grijze kleur onze huizen binnen en wortelt ze in alle kamers van het huis en vooral in de woonkamers. De nieuwigheid die Pantone ons biedt, is om neutraal grijs met geel op te fleuren om koude ruimtes om te toveren tot gezellige hoekjes, met een mooi tintje, zoals ze in het merk zeggen, “van zonneschijn en positiviteit”.

pantone keukens 2021 pantone keukens 2021

Als we ons concentreren op keukens, zou het toepassen van de grijs + gele kleur van het jaar op meubels en muren erg interessant moeten zijn, maar we begrijpen dat dit grote twijfels kan veroorzaken. Voor meer conservatieve woningen raden we zachte decoratieve elementen aan, zoals het kookeiland, de krukken of de toegangsdeur.

Pantone Kamers 2021 Pantone Kamers 2021

In de slaapkamers knippen we geen haren en durven we alles, onze suggestie: de wand van het hoofdeinde. Ultimate Grey + Illuminating vormen een fantastisch duo als het gaat om het decoreren van een muur.

Toiletten, badkamers, gangen en niet te vergeten de slaapkamers van kinderen, mannen en vrouwen.

Door deze combinatie toe te passen, kunt u kiezen voor de meest elegante en serieuze versie, waardoor de aanwezigheid van grijs wordt versterkt. Of je kunt zijn gelukkigste gezicht kiezen en het gebruik van geel vergroten. Het moet in ieder geval gezegd worden dat we gek zijn op Pantone 2021. We beschouwen het als een veilige en succesvolle gok. In een jaar als het vorige, en met de onzekerheden die over de toekomst hingen, was precies nodig wat we nodig hadden: versterken en aanmoedigen.

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Klassiek blauw de nieuwe Pantone 2020

Zoals elk jaar zorgde het merk Pantone voor opschudding met de lancering van hun Kleur van het Jaar-statement. Ook wij zijn ons terdege bewust van deze keuze, die een voor en na markeert op het gebied van design, decoratie en mode. De kleur Pantone 2020 deze keer achterop geraakt in toon klassiek blauw.

Pantone Klassiek Blauw 2020

Persoonlijk, zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het ons erg “klassiek”, een veilige gok die alle soorten mensen zal aanspreken. Nosotras cuando la marca arriesga y nos sorprende, como el año pasado con el “Living Coral” of el anterior con el “Ultra Violet” Pero is een persoonlijke mening, igualmente os decimos que SÍ añadiríamos el “Classic Blue” een nuestro van “Classic Blue”. En jij, zou je op deze kleur wedden om je huis te versieren?

Dat klassiek blauw Het is een elegante kleur die rust en vertrouwen uitstraalt. Een toon die op een kamer wordt toegepast, creëert een gevoel van rust en kalmte. Het is ook tijdloos, het is al lang een vaste waarde in onze huizen omdat deze kleur niet uit de mode raakt. In tegenstelling tot andere kleuren, zijn lentebloemen, die een kort seizoen populair zijn, de klassiek blauw Het zal weerstand bieden aan verandering. Het is ook een uitstekende basiskleur die perfect past bij een verscheidenheid aan opties. Als je twijfelt over hoe je deze kleur kunt combineren, kun je de officiële pagina van . bezoeken Pantone. Ze hebben daar een sectie gemaakt waar ze vijf kleurenpaletten voorstellen die je zullen helpen deze toon te integreren. Elk van hen brengt een andere gemoedstoestand over die zich identificeert met uw smaak en voorkeuren en is een uitstekende bron van inspiratie.

Door zijn elegantie en zijn tijdloze en unisex karakter past deze blauwtint zonder uitzondering in alle kamers van ons huis. We zien het in gangen, woonkamers, eetkamers, keukens, badkamers en slaapkamers. Ook in kinderkamers voor mannen of vrouwen. En we laten je wat foto’s zien van de omgeving met decoratie erin klassiek blauw om je te inspireren

Pantone 2020

Klassieke eigentijdse of moderne woonkamers zullen er geweldig uitzien met dit klassieke blauw.

Pantone 2020

Zelfs in stijlen met veel persoonlijkheid, zoals deze etnisch geïnspireerde.

Pantone 2020

In uw lobby is Cassic Blue een intentieverklaring en een goed visitekaartje.

Pantone 2020

Deze veelzijdige lampenkap is perfect voor gebruik buitenshuis. Terrassen of tuinen, zeker als ze bij strandhuizen en huizen aan de kust horen, want blauw is de kleur van de zee.

Pantone 2020

En zoals we altijd aanraden, als al je muren Klassiek blauw schilderen te veel van het goede lijkt, probeer dan slechts één muur of kies voor meubels en accessoires in deze tint. Er is een manier om die toon te integreren zonder te verzadigen.

Pantone 2020

En wat dacht je van keukenmeubels in klassiek blauw? Je hebt ons overtuigd.

Pantone 2020 Pantone 2020

Bekijk deze voorbeelden net als badkamers met blauwe tegels.

Pantone 2020 Pantone 2020

En laten we de kinderkamers niet vergeten, een belangrijk onderdeel van het huis.

Pantone 2020 Klassiek Blauw Pantone 2020 Klassiek Blauw Pantone 2020 Klassiek Blauw

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Levend koraal Pantone 2019

We kunnen geen dag voorbij zonder je te vertellen over Pantone’s Kleur van het Jaar 2019: Living Coral. En van al zijn decoratieve mogelijkheden, toepassingen in de verschillende omgevingen van ons huis. We delen foto’s van slaapkamers die zijn gedecoreerd met Living Coral om u te inspireren. Terug naar de Pantone-inzet en de kenmerken van deze onderscheidende toon.

Living Coral Pantone 2019 - 33 afbeeldingen van omgevingen

Levend koraal Pantone 2019

Volgens het merk is de Pantone-kleur van het jaar 2019 een levendige en vitale toon die het leven omarmt. Levend koraal komt in onze huizen om een ​​gevoel van warmte, comfort en genegenheid te brengen. En natuurlijk om een ​​vleugje kleur toe te voegen aan elke kamer. Zowel gebruikt aan de muren als door decoratieve accessoires, zal de Living Coral niet onopgemerkt blijven.

Nou, om maar meteen met de deur in huis te vallen, de Pantone-kleur van het jaar lijkt ons erg vrouwelijk en is daarom uitgesloten voor bepaalde kamers in huis. In kinderkamers voor jongens staat bijvoorbeeld nergens dat kinderen geen roze kamer kunnen hebben, maar we weten zeker dat ouders deze toon niet zullen waarderen voor hun kinderkamer. En om deze reden geloven we dat de Living Coral-kleur succesvol zal zijn in accessoires, kleine penseelstreken die door decoratieve objecten of textiel worden aangebracht, maar we zullen het niet vaak op de muren zien. Wat vind je van deze toon? Zou je een kamer in je Living Coral-huis willen schilderen?

Living Coral Lounges

We laten u voorbeelden van levende koralen zien om u op ideeën te brengen. Kamers waar de Pantone-kleur van het jaar centraal staat en zijn plek vindt in de inrichting.

Living Coral Lounges
Ik hou van de bank! En ik zou er graag een in mijn huis willen plaatsen. Maar ik denk niet dat mijn man het zo leuk zou vinden. Hier zou hij moeilijke onderhandelingen moeten voeren.
Living Coral Lounges
Als je de muren van de Living Coral-slaapkamer schildert, raden we aan om slechts één muur te proberen. Je kunt altijd beetje bij beetje kleur toevoegen, en dat is een manier om het niet te overdrijven.
Living Coral Lounges
En als er geen bank kan zijn, waarom dan niet twee fauteuils?
Living Coral Lounges
Trendy Coral is een tint die bij allerlei stijlen past. We hebben het in een rustieke kamer gezien en nu in een moderne kamer en het past perfect in beide omgevingen.
Living Coral Lounges
Als een muur je overdreven lijkt, probeer dan de binnenkant van een boekenkast of een meubel in de woonkamer te schilderen. Het is een manier om trends te volgen zonder de ruimte te overspoelen. En schakel snel over op een andere toon!

Living Coral Lounges

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Living Coral Badkamer

Denken aan levende koraalbadkamers kan heel gewaagd zijn. Ook als je graag risico’s neemt, opvalt en anders bent, naast de trends maak je met deze kleur een plons in je badkamer of toilet. Als je de voorkeur geeft aan iets subtielers, raden we aan om deze toon toe te voegen aan het badkamermeubel of in het bad. Bekijk de voorbeelden!

Living Coral Badkamer Living Coral Badkamer Living Coral Badkamer Living Coral Badkamer Living Coral Badkamer Living Coral Badkamer

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Levende koraalkamers

We kwamen in de kamers! En nu lijkt het ons echt dat de Pantone-tint van het jaar veel voor ons kan doen. We houden van de Living Coral kamers en de romantiek die ze uitstralen. Muren, hoofdeinden, beddengoed, kussens of decoratieve accessoires geven comfort aan de kamers van het huis. Wij raden het aan!

Levende koraalkamers Levende koraalkamers Levende koraalkamers Levende koraalkamers Levende koraalkamers Levende koraalkamers

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Living Coral eetkamer

En wat vind je van de eetkamers van Living Coral? Dit is nog een suggestie om Pantone 2019-kleuren aan je huis toe te voegen.

Living Coral eetkamer Living Coral eetkamer Living Coral eetkamer Living Coral eetkamer Living Coral eetkamer

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Living Coral Keukens

We eindigen ons bezoek met kamers ingericht in deze geweldige schaduw in de keuken. Een andere ruimte die weerstand biedt aan verandering en waar we nieuwe trends zelden en druppelsgewijs zien. Uw keuken kan ook uw stijl en persoonlijkheid bepalen. Geschilderde muren, tegels, meubels of eilanden in de trendkleur zijn zowel een uitdaging als een blikvanger!

Living Coral Keukens

Living Coral Keukens

Living Coral Keukens Living Coral Keukens Living Coral Keukens

Living Coral Keukens

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6

overige onderdelen

Kun je andere ruimtes bedenken waar je de trendkleur kunt toevoegen?

levend koraal decoratie

Gangen, werkkamers, kantoren, gangen, trappen, enz… geen enkele ruimte is verboden, laat u veroveren!

levend koraal decoratie levend koraal decoratie

Afbeeldingen: 1, 2, 3

Pantone Ultraviolette Kleur van het Jaar 2018

+50 foto’s van omgevingen om ideeën op te doen voor decoratie met Ultra Violet, Pantone’s 2018-kleur van het jaar. Woonkamers, eetkamers, keukens, slaapkamers, badkamers versierd met Ultra Violet. We beginnen de dag met een breed scala aan omgevingen. Ultra Violet is de gekozen tint van Pantone en daar geven we het de eer voor. Een intens viooltje dat niemand onverschillig laat. Je houdt ervan of je haat het. Wij Ultra Violet waren niet zo enthousiast. Maar voor de kleur smaak. Daarom delen we veel inspirerende huisfoto’s die je zullen helpen deze toon in elke kamer toe te passen. Als je bent gewonnen voor Pantone’s 2018-kleur van het jaar, zul je de post van vandaag geweldig vinden.

Pantone 2018 Ultraviolet

Originaliteit, vindingrijkheid en visionair denken, volgens Pantone, karakteriseert en brengt deze kleur over. Provocerend, bedachtzaam, intuïtief en fantasierijk. Ultra Violet suggereert de mysteries van de kosmos, stimuleert creativiteit en inspirerende verbinding. En al in de prehistorie, wij stellen u een groot aantal verblijven voor waaruit u goede ideeën kunt putten. Voorbeelden van stukken met een totale ultraviolette look waar deze violette toon centraal staat en heeft veroverd. Maar ook kleuraccenten met Ultra Violet, voor al die trendsetters die hun huis graag trendy maar zacht en discreet maken. We beginnen ons bezoek door in elke kamer van het huis te stoppen. kun je met ons mee

Ultraviolette woonkamer

Heeft je woonkamer verandering nodig? Dan moet u uit de eerste hand weten hoe uw kamer eruit zou zien, gedecoreerd met Pantone Colors 2018. Vind uw perfecte kamer uit onze selectie van Ultra Decorated Rooms Purple.

Pantone Ultra Violet-shows 2018

Pantone Ultra Violet-shows 2018

Pantone Ultra Violet-shows 2018

Pantone Ultra Violet-shows 2018

Pantone Ultra Violet-shows 2018 Pantone Ultra Violet-shows 2018

Pantone Ultra Violet-shows 2018

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ultraviolette eetkamers

In negentig procent van de woningen is de eetkamer een verlengstuk van de woonkamer. Daarom moet je de stijl behouden en in perfecte symbiose combineren, maar je kunt ook risico’s nemen en je woonkamer een eigen stijl geven. Of je nu een eetkamer hebt of een aparte eetkamer, de Ultra Violet kleur geeft veel originaliteit.

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018 Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018 Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018 Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018 Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Eetkamer Ultraviolet Pantone 2018

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

UV-kamers

De Ultra Violet kleur is ook een optie voor de slaapkamers. Persoonlijk vind ik het te intens voor een kamer die rust en sereniteit moet uitstralen, maar discreet gebruikt geeft het een exclusief tintje aan de hoofdslaapkamer. Verf slechts één muur goed om het gebied niet te verzadigen, of gebruik accessoires zoals kussens, schilderijen, vloerkleden of beddengoed.

Ultraviolette kamers Pantone 2018

Ultraviolette kamers Pantone 2018

Ultraviolette kamers Pantone 2018

Ultraviolette kamers Pantone 2018

Ultraviolette kamers Pantone 2018 Ultraviolette kamers Pantone 2018 Ultraviolette kamers Pantone 2018

Ultraviolette kamers Pantone 2018 Ultraviolette kamers Pantone 2018

Volg de afbeeldingslinks voor meer informatie: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ultraviolette keukens

Om de cirkel rond te maken, nou, ik kan geen volledige Ultra bedenken Violette keuken helemaal niet, maar die is er, zoals we je hieronder laten zien. Alleen voor zeer dappere mensen zonder complexen. Voor de rest van ons mensen blijven we wedden op een rustigere lucht, ondersteund door verwijderbare elementen zoals keukengerei, schilderijen …

Keuken Ultraviolet Pantone 2018 Keuken Ultraviolet Pantone 2018

Keuken Ultraviolet Pantone 2018

Afbeeldingen: 1, 2, 3

Ultraviolette badkamers

En de badkamer, waarom niet? Ook in de badkamer worden we aangemoedigd door de kleur Ultra Violet. Op de muren verf, tegels of behang in één kleur of met hetzelfde patroon. Ook in het bad. Bekijk het en kijk of het je overtuigt.

Ultraviolette badkamer Pantone 2018

Ultraviolette badkamer Pantone 2018 Ultraviolette badkamer Pantone 2018 Ultraviolette badkamer Pantone 2018 Ultraviolette badkamer Pantone 2018 Ultraviolette badkamer Pantone 2018 Ultraviolette badkamer Pantone 2018

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Andere kamers ingericht met Ultra Violet

Pantone 2018 kent geen grenzen. Je kunt elke hoek van je huis decoreren met Ultra Violet. Voeg een vleugje paars toe door een meubelstuk, aan de muur of door decoratieve accessoires te gebruiken. Kinderkamers en kinderkamers, werkruimtes, gangen, toiletten en zelfs uw veranda of terras kunnen worden aangekleed in de kleur van het jaar. Laat u inspireren door deze voorbeelden.

Decor Ultraviolet Pantone 2018 Decor Ultraviolet Pantone 2018 Decor Ultraviolet Pantone 2018

Decor Ultraviolet Pantone 2018

Decor Ultraviolet Pantone 2018

Decor Ultraviolet Pantone 2018

Decor Ultraviolet Pantone 2018

Decor Ultraviolet Pantone 2018 Decor Ultraviolet Pantone 2018

Lettertype: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

Rozenkwarts en blauwe sereniteit, Pantone-kleuren 2016

Pantone Elke keer dat hij zijn kleurkeuze van het jaar formuleert, bepaalt hij de trends. In 2016 zijn het niet één maar twee kleuren die als hoofdrolspelers zijn gekozen, Pink Quartz en Blue Serenity, twee zachte en ontspannende tinten, een symbolische keuze die gericht is op het overbrengen van een gemoedstoestand. Vrede, rust, rust en welzijn vullen elk aspect van het ontwerp, inclusief onze huizen. We brengen hulde aan hem door een verzameling omgevingen te kiezen die met deze kleuren zijn versierd om u te inspireren om uw eigen ontspanningsruimte te creëren en om u te helpen beslissen of u de trend van 2016 wilt volgen… of niet.

Pantone-2016

Wat denk je? Kunt u zich uw huis in deze tinten voorstellen? Je kunt ze combineren of er direct een kiezen, in de voorbeelden van interieurs die we je laten zien, hebben we geprobeerd om beide in perfecte harmonie te laten verschijnen, een goede combinatie, zacht en delicaat. We hopen dat je ervan geniet!

decoratie-pantone-2016-1 decoratie-pantone-2016-2 decoratie-pantone-2016-3 decoratie-pantone-2016-4 decoratie-pantone-2016-5 decoratie-pantone-2016-6 decoratie-pantone-2016-7 decoratie-pantone-2016-8

Afbeeldingen: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8